cindrella 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Co dzisiaj planujecie/zjadłyście? Jesteście na jakiejś diecie? Ja (bez diety): 1. 8.00 museli z mlekiem, duża herbata bez cukru 2. 11.00 cappy lemoniada 3 13.00 noodle knorr, herbata bez cukru 4. 16.00 sałatka + pierś kurczaka pieczona 5. 18.00 jogurt naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miskaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 19, 2009 1. 3 kromki z maslem i dzemem z aronii 2. 9 pyz z tluszczykiem i kapusta kiszona podsmazana do tego kawa zbozowa, woda i 1 herbatka owocowa z cukrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Sierpień 19, 2009 Kefir 400gram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prywatna sekretarkaa 0 Napisano Sierpień 19, 2009 sniadanie pol bułki z maslem i pomodorem obiad pol miski zupy (krupnik ) i kilka kawaleczkow mieska w zupce 2 ciasteczka korzenne i jedna czekoladka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorka42 Napisano Sierpień 19, 2009 śniadanie 3 kabanoski i papryka (tak lubię) obiad - zupa ogórkowa ze swiezych ogórków, fasolka szparagowa z masełkiem (ciężko jest, bez mięska, ale tak wypadło) a na kolację będzie super sernik na zimno z wiśniami i kalaretką - właśnie mąż go produkuje a Wy to jakieś anorektyczki, czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cherrycoke Napisano Sierpień 19, 2009 sniadanie: mleko z płatkami corflakes obiad: dwie kanapki z pasztetem i ogórkiem godzinę temu: kanapka ze zmalcem :) cocacola, kawa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littlesensitive 0 Napisano Sierpień 19, 2009 do tej pory banan, batonik kokosowy, 3 kromki chleba z poledwica, serem i pomidorem (caly pomidor rozkroilam:P) szkalnka soku ananasowo-pomaranczowego..... malo dzis pilam :O zaraz ide po szklane wody, goraco dzis! potem na obiad planuje zapiekana wieprzowine z cebulka w sosie casserolle do tego grubo krojone frytki :D na kolacje jeszcze nie wiem, prawdopodobnie miska owsianki i jogurt :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiec zaczynamy Napisano Sierpień 19, 2009 w-z torcik zabajone dwa snicersy tiger chlebek razowy z miodem i sliweczka i szyneczka jajecznica z 4 jaj ze szczypiorkiem herbata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franchipanke Napisano Sierpień 19, 2009 od miesiaca na diecie, spadek wagi 5 kilo, cwiczenia - basen 2 razy na tydzien sniadanie: jablko utarte z gruszka, zmieszane z lyzka rodzynek, miodem i cynamonem lunch: salatka z pomidora, fety, papryki, cebuli, kokurydzy i ogorka kolacja: makaron penne z sosem curry, kurczakiem i zoltym serem obalam mit, ze jedzac wegle na kolacje nie da sie schudnac. Da sie, grunt to nie podajac. Ja chudne bardzo ladnie chociaz wolno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura_0307 0 Napisano Sierpień 19, 2009 450 gram arbuza bezpestkowego 2 kanapki (4 kromki chleba light) z tunczykiem z majonezem light i ogorkiem a obiad bedzie ok 19-20 - wolowina pieczona z sosem, kalafior, kapusta wloska, brokuly i groszek zielony + 1 yorkshire pudding na kolacje mini bagietka z sosem pomidorowym i serem mozarella light :) aha no i piwko tradycyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sieska 0 Napisano Sierpień 19, 2009 9.00sniadanie herbata bez cukru 2 kromki chleba z pasztecikiem i pomidorem 12,00 1/2 jagodzianki 1 ciastko troche slonecznika kawa z mlekiem i pol piwa 15,00 zupa pomidorowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kunia123 0 Napisano Sierpień 19, 2009 maslanka 3 szklanki i poł szkalnki kefiru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wisienka90 0 Napisano Sierpień 19, 2009 12:00 - pół grejpfruta (60 kcal) 14:30 - jabłko (100 kcal) o 20:00 panuję zjeść mały jogurt light (90) kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wisienka90 0 Napisano Sierpień 19, 2009 12:00 - pół grejpfruta (60 kcal) 14:30 - jabłko (100 kcal) o 20:00 panuję zjeść mały jogurt light (90) kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura_0307 0 Napisano Sierpień 19, 2009 a ja tak czytam i czytam i az sie glodna robie :p mam ochote na cos ostrego - bagietke maczana w sosie jalapeno mmm dobra juz sie zamykam po mi slinka leci :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carte Napisano Sierpień 19, 2009 jestem na diecie. Dzisiaj, a właściwie przed chwilą zjadłam: 2 cukinie z grila ( nie za duze) trochę mizerii ( ogórek+ jogurt) , fasolkę szparagową, plastry marchewki, trochę kapusty i innych warzywek z grila....no i czuje się strasznie pełna...nie wiem dlaczego- przecież to same warzywa i góra 300kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Grubasek_ 0 Napisano Sierpień 19, 2009 śniadanie : 3 łyzki płatków zbożowych . obiad : zupa ogórkowa -200 ml . podwieczorek : galaretka truskawkowa . szklanka witamin z wodą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rwda Napisano Sierpień 19, 2009 Od razu mówię, że nie jestem na diecie. śniadanie- jogurt naturalny z musli i otrębami, 4 kratki czekolady nadziewanej masą orzechową, pół gruszki. drugie śniadanie- kilka śliwek obiad- zupa jarzynowa zabielana. deser-ok. 10 dkg winogron, pół jabłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mari80 0 Napisano Sierpień 19, 2009 śniadanie - nie było:) obiad-zupa pomidorowa i będzie ciasto ze śliwkami bo upiekłam a pozniej mam ochotę na chlebek ze smalcem i solą:)mniammmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ywYW Napisano Sierpień 19, 2009 śn- 2 bułki z masłem, pomidorem, cebulą, kwaśną śmietaną, kawa z 2 łyżeczkami cukru II śn- jajecznica z cebulą obiad- makaron z sosem pomidorowym, nektarynka, kromka chleba z masłem kolacja- serek wiejski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśka22 0 Napisano Sierpień 19, 2009 śniadanie; jajecznica, potem 2,5 herbatnika i 3 sliwki, obiad; pól małej miseczki zupy ogórkowej i mały kawałek gotowanej piersi koło godz 16.00 jedno jabłko, koło godz 17.00 2 gruszki i 3 śliwki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sinusoidacc Napisano Sierpień 19, 2009 jogurt naturalny duży 3x jabłko kalarepa warzywa na patelnię szklanka mleka 0,5% kawa z mlekiem herbata z mlekiem myślicie, że to w sam raz? chcę schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach