Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cindrella

dzisiejsze posiłki-wpisujemy!

Polecane posty

Co dzisiaj planujecie/zjadłyście? Jesteście na jakiejś diecie? Ja (bez diety): 1. 8.00 museli z mlekiem, duża herbata bez cukru 2. 11.00 cappy lemoniada 3 13.00 noodle knorr, herbata bez cukru 4. 16.00 sałatka + pierś kurczaka pieczona 5. 18.00 jogurt naturalny

Gość miskaaaaaaaaaa
1. 3 kromki z maslem i dzemem z aronii 2. 9 pyz z tluszczykiem i kapusta kiszona podsmazana do tego kawa zbozowa, woda i 1 herbatka owocowa z cukrem.

Gość Dorka42
śniadanie 3 kabanoski i papryka (tak lubię) obiad - zupa ogórkowa ze swiezych ogórków, fasolka szparagowa z masełkiem (ciężko jest, bez mięska, ale tak wypadło) a na kolację będzie super sernik na zimno z wiśniami i kalaretką - właśnie mąż go produkuje a Wy to jakieś anorektyczki, czy co?

Gość cherrycoke
sniadanie: mleko z płatkami corflakes obiad: dwie kanapki z pasztetem i ogórkiem godzinę temu: kanapka ze zmalcem :) cocacola, kawa .

do tej pory banan, batonik kokosowy, 3 kromki chleba z poledwica, serem i pomidorem (caly pomidor rozkroilam:P) szkalnka soku ananasowo-pomaranczowego..... malo dzis pilam :O zaraz ide po szklane wody, goraco dzis! potem na obiad planuje zapiekana wieprzowine z cebulka w sosie casserolle do tego grubo krojone frytki :D na kolacje jeszcze nie wiem, prawdopodobnie miska owsianki i jogurt :D

Gość wiec zaczynamy
w-z torcik zabajone dwa snicersy tiger chlebek razowy z miodem i sliweczka i szyneczka jajecznica z 4 jaj ze szczypiorkiem herbata

Gość franchipanke
od miesiaca na diecie, spadek wagi 5 kilo, cwiczenia - basen 2 razy na tydzien sniadanie: jablko utarte z gruszka, zmieszane z lyzka rodzynek, miodem i cynamonem lunch: salatka z pomidora, fety, papryki, cebuli, kokurydzy i ogorka kolacja: makaron penne z sosem curry, kurczakiem i zoltym serem obalam mit, ze jedzac wegle na kolacje nie da sie schudnac. Da sie, grunt to nie podajac. Ja chudne bardzo ladnie chociaz wolno.

450 gram arbuza bezpestkowego 2 kanapki (4 kromki chleba light) z tunczykiem z majonezem light i ogorkiem a obiad bedzie ok 19-20 - wolowina pieczona z sosem, kalafior, kapusta wloska, brokuly i groszek zielony + 1 yorkshire pudding na kolacje mini bagietka z sosem pomidorowym i serem mozarella light :) aha no i piwko tradycyjnie

9.00sniadanie herbata bez cukru 2 kromki chleba z pasztecikiem i pomidorem 12,00 1/2 jagodzianki 1 ciastko troche slonecznika kawa z mlekiem i pol piwa 15,00 zupa pomidorowa

12:00 - pół grejpfruta (60 kcal) 14:30 - jabłko (100 kcal) o 20:00 panuję zjeść mały jogurt light (90) kcal

12:00 - pół grejpfruta (60 kcal) 14:30 - jabłko (100 kcal) o 20:00 panuję zjeść mały jogurt light (90) kcal

a ja tak czytam i czytam i az sie glodna robie :p mam ochote na cos ostrego - bagietke maczana w sosie jalapeno mmm dobra juz sie zamykam po mi slinka leci :p

Gość carte
jestem na diecie. Dzisiaj, a właściwie przed chwilą zjadłam: 2 cukinie z grila ( nie za duze) trochę mizerii ( ogórek+ jogurt) , fasolkę szparagową, plastry marchewki, trochę kapusty i innych warzywek z grila....no i czuje się strasznie pełna...nie wiem dlaczego- przecież to same warzywa i góra 300kcal

śniadanie : 3 łyzki płatków zbożowych . obiad : zupa ogórkowa -200 ml . podwieczorek : galaretka truskawkowa . szklanka witamin z wodą .

Gość rwda
Od razu mówię, że nie jestem na diecie. śniadanie- jogurt naturalny z musli i otrębami, 4 kratki czekolady nadziewanej masą orzechową, pół gruszki. drugie śniadanie- kilka śliwek obiad- zupa jarzynowa zabielana. deser-ok. 10 dkg winogron, pół jabłka.

śniadanie - nie było:) obiad-zupa pomidorowa i będzie ciasto ze śliwkami bo upiekłam a pozniej mam ochotę na chlebek ze smalcem i solą:)mniammmm

Gość ywYW
śn- 2 bułki z masłem, pomidorem, cebulą, kwaśną śmietaną, kawa z 2 łyżeczkami cukru II śn- jajecznica z cebulą obiad- makaron z sosem pomidorowym, nektarynka, kromka chleba z masłem kolacja- serek wiejski

śniadanie; jajecznica, potem 2,5 herbatnika i 3 sliwki, obiad; pól małej miseczki zupy ogórkowej i mały kawałek gotowanej piersi koło godz 16.00 jedno jabłko, koło godz 17.00 2 gruszki i 3 śliwki:)

Gość sinusoidacc
jogurt naturalny duży 3x jabłko kalarepa warzywa na patelnię szklanka mleka 0,5% kawa z mlekiem herbata z mlekiem myślicie, że to w sam raz? chcę schudnąć