Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzyciel89

Dzika pokusa, trudne marzenie...

Polecane posty

Nie wiem dlaczego odczówam niepokój pisząc tutaj... Przecież i tak zostajemy anonimowi... A piszę na forum ponieważ nie mam z kim porozmawiać o tym co mnie 'trapi'. Mam 20 lat i aktualnie jestem w zwiazku, od troche ponad roku. Niedlugo przeprowadze sie do duzego miasta by studiować. Bedę mieszkał z dziewczyną i jej siostrą. Chyba całkiem normalnym zachowanie jest oglądanie się za dziewczynami mijanymi na ulicy.. tak przynajmniej mnie sie wydaje... Moja dziewczyna tez tak uwaza - w koncu ona tez przykuje wzrok do jakiegoś przystojniaka. Ale ostatnio zauważyłem, ze nie oglądam się za dziewczynami... Tylko za Kobietami... Owszem dalej pociągają mnie moje równieśniczki, ale coraz częściej moje oczy wędrują, za Kobietami... kilka razy mi się zdażyło (bedąc w gronie kolegów) zwrócić uwagę na, wg mnie, pociągającą kobiete. Zawsze spotykałem się ze smiechem - uznawali, że sobie żartuje. A ja uważam, że kobiety starsze są Piękne w dosłownym słowa tego znaczeniu. Nie potrzebują makijażu, krótkich spódniczek i bluzek odsłaniających brzuch, etc... Dziś na przykład, gdy wracałem z nocnej zmiany (wakacyjna praca) i czekałem na PKS na przystanku, moją uwagę przykuła sprzedawczyni z przystankowego sklepu... Wyszła na chwile ze sklepiku, zeby zapalić. A ja co chwile na nią spoglądałem... Schludnie ubrana, zadbana, opalona ale nie do przesady, długie ciemne włosy... spódnica do kolan... miała ładne nogi... podszedłem cos kupic, wymienilismy kilka zdań... miała może 33-35 lat... Miała ładny, delikatny głos. Poczułem lekki dreszczyk, była bardzo atrakcyjna a ja nie jestem Casanovą. Ale wracając do tematu... Czuje wewnetrzną potrzebę zawarcia relacji z taką kobietą. Prawdziwą, doświadczoną Kobietą. Mam na myśli znajomość na miarę przyjaźni jak również bliskości intymnej... Utrzymywanie równowagi między związkiem a seksem bez zobowiązan... Romans okryty woalem Zauroczenia i karmiony Namiętnością ... Ale czy coś takiego jest możliwe? Chciałbym, zeby w tym temacie wypowiadały się Kobiety. A każde słowa krytyki (bo takich sie spodziewam) były przynajmniej uzasadnione dwoma konkretnymi zdaniami.

ja jestem chyba za mloda zeby odpowiadac na temat:P jednak uwazam, ze to calkiem normalne zachowanie u chlopaka w Twoim wieku.

heh właśnie odpisałem na posta w twoim temacie;p ale nie sadze by to było normalne... nikt z moich znajomych nie przejawia takich skłonności (nie liczac checi zaliczenia jakiejś gwiazdy). Byłem w kilku związkach, a róznica wieku zamykała sie w przedziale 1-3 lata. I zawsze czegoś mi brakowało... teraz tez mi brakuje...

Gość bo ja wszystko wiem
u prawdziwej rasowej dojrzałej Kobiety to nie masz szans, co najwyżej u sprzedawczyni z warzywniaka :) udajesz takiego wykwintnego w mowie i piśmie a łapiesz się na najglupszy błąd ortograficzny : "zdażyło mi się " jest takie słowo : "zdażenie" ? za 2 tyg rozpoczyna sie szkoła może kupią Ci słowniczek ;)

ja mam młodszego chłopaka...boję się, że on mając skłonność do starszych lasek w końcu zdradzi mnie z moją babcią :o (babcia wygląda młodziej od mamy, jest fajniejsza ode mnie - ma poczucie humoru, kasę i klasę)

Gość młody gay
ja tam cie rozumiem... jestem co prawda gejem, ale nigdy nie pociągali mnie moi rówieśnicy, zawsze podobali mi sie dojrzali, tacy 35-40 lat. cały czas mi sie tacy podobają... stąd mój (ja mam 23lata) związek z 34 letnim facetem, jestem z nim szczęśliwy, a w łóżku czuje sie z nim wyjątkowo i wiem ze moj rówieśnik nie dałby mi czegoś takiego co daje mi mój misio... jak dla mnie twój pociąg do starszych kobiet to nic dziwnego...

może i złapałem się na ten błąd, nie jestem humanistą, nie udaje nikogo... a sam/a też orłem nie jesteś... " u prawdziwej rasowej dojrzałej " gdy wymienia się cechy to stawia się miedzy nimi przecinki... interpunkcja;] Czytaj uważnie... jestem studentem - mam jeszcze miesiąc wakacji... ;]

ja bylam wczesniej z chlopakiem, ktory mial podobne doswiadczenia, jak TY. nie mialam mu tego za zle, bo sama ogladam sie na ulicy za pieknymi zadbanymi kobietami. starsze, ale piekne kobiety potrafia byc bardzo seksowne... bez makijazu, wyzywajacych ubran. to w pewnym sensie podziw... przeradza sie to w pasje. moj byly mial 25 lat, a ogladal sie za 40stkami.

Chciałbym spróbować nawiązać taką znajomość, ale obawiam się reakcji kobiety... Pytanie do Tych przedstawicielek Pięknej Płci, które to czytają: Jak byście zareagowały, gdyby w tramwaju jakiś chłopak okazał zainteresowanie waszą osobą? Np poprzez usmiech? Albo mrugniecię okiem? Czy to nie jest niesmaczne? Jakie zachowania uznajecie za obleśne?

Gość takajedna35
zależy czy chłopak jest przystojny i czy jestem w tym czasie bez partnera.Miałam takiego 20-sto latka to była masakra Cała noc na imprezie mnie adorował aż w końcu poszłam z nim do łóżka gdy tylko zobaczył mnie gołą to będąc w ubraniu juz się spuścił.Potem mu wymiękł i nie chciał stanąć Zaczał mi ssać sutki a gdy zaczęłam dochodzić to przestawał i nadsłuchiwał aptrzać co ja robię z moją ręką.

Gość mangotango
seks bez zobowiazan nie lezy w naturze kobiety, wiec mysle ze male masz szanse na cos takiego. I jeszcze zeby byla w tym przyjazn?..nawet w zwiazkach rownolatkow zadko sie zdaza..no ale nie generalizujmy. ale zeby jeszcze dziewczyna w cos takiego wciagac ...niedobry z ciebie chlopak.