Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejarz 6

dziewczyny i kobiety. prezent dla nas

Polecane posty

Gość kolejarz 6

tak abyscie nie musialy zastanawiac sie czy jestescie za grube za chude... zebyscie nie musialy dawac swoich fotek do oceny. po prostu.. probujcie osiagnac taka figure... zadowli 99 % mezczyzn prawda koledzy? http://www.youtube.com/watch?v=L_Bs5jRMqBw pozdrawiam

Gość kolejarz 6
Tryskam sobie do ust, czy to normalne?:)

Gość a to ta co ma
zamiast ust odbyt konia. Ona tak pieknie uklada usta, ze dormalnie ukladaja jej sie w ksztalt odbytu :classic_cool:

Gość kolejarz 6
ja mowilem o sylwetce a nie twarzy

Gość a to ta co ma
chodzi ci o jej krzywe, kacze nogi? Bo nie kumam?

Gość kolego a ty osiągnij
figurę jak ten gość z teledysku. Zadowoli 99% kobiet :D no co? ja osiągnąłem :) będąc leszczem chciałbyś położyć się na takiej Nicoli :D

Gość kolejarz 6
ja mam tylko 8 cm peniska:( wiec marzę sobie tylko o kobiecie:( tak naprawde to nawet rzucilbym sie na szczerbata 150kg kobyle:(

Gość kolejarz 6
Każdego poranka, gdy trawy pokryte poranną rosą powoli okrywają sie promieniami słońca udaję się do lasu w Markajmach gdzie po zajęciu iście strategicznej pozycji na wierzchołku pobliskiego dębu przeskakuję na okoliczne sosny, w których przepastnych konarach zamieszkują w swych dziuplach miejscowe wiewiórki, podkradam im szyszki tłumacząc że w ten właśnie sposób zbieram haracz dla miejscowego leśniczego. Następnie upchawszy je skrzętnie w swoich policzkach udaję się na łąkę,gdzie krocząc dumnie niczym roman giertych udaję się do taplawiska by tam wspólnie z odyńcem Helmutem i kubusiem puchatkiem oddać się namiętnej kąpieli w błocie, podczas której pieścimy swe odbyty skradzionymi wcześniej łupami..... :classic_cool:

Gość subsik to TY
? 😭

Gość ie to nie ja
;-)