Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała 85*

poradźcie mi jak stać się mniej nieśmiałą - spotkanie z kimś z neta i nie tylko

Polecane posty

Gość nieśmiała 85*

mam już prawie 24 lata nigdy nie miałam chłopaka bo jesteś strasznie nieśmiała i bardzo chciałabym to zmienić ale nie umiem kiedyś weszłam na czat i poznałam na nim pewnego chłopaka teraz on chce się ze mną spotkać a ja nie wiem co robić nie jestem pewna siebie nieśmiałość mnie paraliżuję nie wiem o czym miałabym z nim rozmawiać nie uważam się za brzydką zwykła przeciętna dziewczyna moim koszmarem są jednak troszkę krzywe zęby no ale nic na to nie poradzę (nie stać mnie na aparat) do tego wszystkiego jestem jeszcze dziewica i wiadomo na pierwszych spotkaniach nie pójdę z nikim do łóżka ale to też mnie przeraża że jeśli z kimś na dłużej nawiąże znajomość to co taki chłopak sobie o mnie pomyśli ( tyle się nasłuchałam jak faceci wyśmiewają dziewice w moim wieku) proszę poradźcie mi jak walczyć z tym domyślam się ze jakieś głupie komentarze tez się tu pojawią znam to forum dobrze i wiem co na nim wypisują ale mam nadzieje że znajdzie się tu ktoś miły i mi pomoże

Gość latający faworek
Kurde też mam ten problem tyle że mam 21 lat tyle że ja walczę za każdym razem z tą moja nieszczęsną nieśmiałością. Kiedy spotykam się z facetami z neta zawsze idę tylko rekreacyjnie, nie nastawiam się na "związek", robię się na bóstwo i staram się robić tak żeby to on prowadził rozmowę czyli jak on coś opowiada to staram się tym zainteresować, zadaję mu pytania a w międzyczasie obrabiam sobie małe piwko z sokiem. Po nim mogę już wszystko:D

Gość Blondyneczkaa87
Musisz sie przelamac.Czas najwyzszy :) Krzywe zeby to nie jest taki duzy problem.Mowisz,ze nie masz pieniedzy na aparat,ale jesli naprawde sie zle z tym czujesz moze warto w niego zainwestowac.Zrob cos dla siebie.Tak po prostu. Zadbaj o siebie i spraw by to nie zeby rzucaly sie w oczy :P Fajny makijaz,mile spojrzesnie spod wachlarzu rzes :D Napisz sobie na kartce swoje mocne strony i zawsze o nich pamietaj. Uwierz w siebie i wyjdz do ludzi.Zacznij poznawac facetow w realu,a nie tylko przez neta.Wtedy bedziesz miala pewnosc,ze facet jest Toba zainteresowany naprawde,a nie,ze po spotkaniu ucieknie gdzie pieprz rosnie,bo cos tam mu sie nie spodoba,zaoszczedzi CI to stresow.

Gość uno dos
blondyneczka, ale farmazony:O

Gość Blondyneczkaa87
Jestem dobra swatka :D na pewno bym Ci znalazla faceta :D Skad jestes ? :P

Gość nieśmiała 85*
Blondyneczkaa87 hmm mówisz że mam poznawać facetów w realu a niby gdzie moi znajomi już mają rodziny i na imprezy nie chodzą spotykamy się dość rzadko koleżanki z pracy też już są w związkach więc po pracy nie ma co liczyć na wypad na piwko żebym mogła kogoś poznać hehe dobrą swatką jesteś no no a ja jestem z Poznania

Gość jestesboska____
Słuchaj jestem facetem i b. dobrze wiem co duża część facetów lubi, a raczej jakie lubi, wieć musi być mądra, faceci są zawsze zadowoleni, zachwyceni, zajebiście podnieceni jak mają dziewicę, wtdy wiedzą, że nie łatwo będzie poderwać taką laskę, bardziej się starają i w ogóle Ty nie masz co się martwić, a to że jesteś dziewicą to tylko o Tobie dobrze świadczy, spokojnie a ten teges był bym zapomniał facetów kręcą niektóre NIESMIALE panny, bo sa niedostepne i to ich rusza, to jak wyzwaanie 3mata sie

Gość Blondyneczkaa87
Tez jestem z Poznania :) Jestem troszke mlodsza od Ciebie,mam 18 lat chociaz wygladam na 22 :o Najprosciej wlasnie poznac kogos na imprezie,w pubie. Te randki z neta to mnie jakos nie przekonuja.Faceci,ktorzy podrywaja laski z necie albo sa jakimis zboczencami albo brzydcy jak noc i w realnym swiecie nie maja szans na poznanie kogos.Znaczy sie maja,ale mniejsza.Internet daje im jednak pole do popisu ze tak powiem i nadzieje na to ze kobieta zauroczona jego osoba , charakterem itp nie bedzie patrzyla juz na ten wyglad ... :P Nie piszesz,ze jestes brzydka... a moze jest gdzies ktos kto jest Toba zainteresowany , a tego nie zauwazasz ? Moze warto odnowic stare znajomosci,moze znajdzie sie ktos kto ma podobny problem.Kolezanka,z ktora wyjdziesz na impreze.Kolega-ktory rownie niesmialy jest ... a pozniej kto wie :D

Gość nieśmiała 85*
Mellygion idąc z kimś na spotkanie ja nie myślę o seksie nawet nie liczę na to że to musi zakończyć się związkiem to są moje takie dalsze obawy co będzie gdyby coś z tego wyszło. teraz sam zacząłeś ze nie wszystkim facetom chodzi o sex na pierwszym spotkaniu nie z dziewica no takie właśnie wypowiedzi dobijają takie dziewczyny jak ja zaczynam odczuwać jakby to było jakieś piętno . z drugiej strony jak dziewczyna spała z kilkoma facetami to też źle

Gość Kiciatko89
Najlepiej w ogole ominac temat seksu i tyle.Ty bedziesz zyla w niewiedzy o jego podbojach seksualnych on o Twoich ( znikomych ) :P jezeli bedziecie ze soba sie dobrze czuc pozniej to bedzie mniej istotne . Jestes niesmiala w stosunku do facetow czy ogolnie to ludzi?Od zawsze tak mialas ? I dlaczego tak poznie sie 'obudzilas' ? zycie Ci kochana ucieka.Nie czas na niesmialosc:)

Gość nieśmiała 85*
blondyneczka ja szczerze też nie jestem jakoś przekonana do spotkań z neta może lepiej gdybym poznała kogoś od razu w realu no ale ja nie mam takiej możliwości jak już pisałam wszyscy znajomi mają już swoje rodziny albo przynajmniej chłopaka dziewczynę i jeśli gdzieś chodzą na imprezy to w swoim gronie ( mam pecha do znajomych bo jak coś potrzebują to przychodzą do mnie a jak już im nic nie potrzeba to zapominają) a na czata weszłam bo potrzebowałam jakieś informacji i z ciekawości bo dawno tam nie zaglądałam i odezwał się do mnie chłopak więc z nim pogadałam nie umawiam się z neta non stop

Gość nieśmiała 85*
Kiciatko89 ogólnie jestem nieśmiała przy poznawaniu nowych osób ale wydaje mi się że bardziej przy facetach nieśmiała jestem od zawsze próbowałam z tym walczyć ale chyba bez skutecznie wiem że mi życie ucieka hmm nie jeden raz płakałam z tego powodu no ale nie potrafię często nawet rodzina mnie dołuje ze stara panną zostanę ze kto by mnie chciał i takie tam

Gość Blondyneczkaa87
Co to tych znajomych to mam podobnie.Wiekszosc jest mila i aktywna jak cos potrzebuje. Ja mam to szczescie,ze to faceci za mna lataja nie ja za nimi.W wiekszosci natrafiam na idiotow,ktorzy mysla,ze fajny samochod im wystarczy zeby poderwac dziewczyne :o takich na imprezach tez sie spotyka,wiec az tak wiele nie tracisz :P Ja wlasnie wygladam na chodzaca torpede,ktora niesmiala nie jest na pewno.A powiem Ci,ze jak naprawde chlopak mi sie podoba i widze go,to nie wiem jak mam sie zachowac,w ktore strone glowe obrocic,co powiedziec :D dziwne to jest :D Zawsze palne cos glupiego i oboje sie smiejemy pozniej juz jakos to idzie.Jak oboje bedziecie zainteresowani to rozmowa bedzie sie kleic.Wazne zebys mogla z nim rozmawiac o wszystkim i o niczym. a moze zapisz sie na jakies zajecia ? aerobic . taniec . silownia ? poznasz ludzi i bedzie Ci latwiej :)

Gość nieśmiała 85*
chodzę na aerobik teraz mam przerwę ze względu na wakacje nie ma zajęć z instruktorką do której ja chodzę ale od września zaczynam od nowa

Gość Welon mi rzucice
Moja siostra ma tak samo.Ja jestem jej zupelnym przeciwnienstwem.Nie ma dla mnie rzeczy nie mozliwych.Jak mi sie koles spodoba to nawet na ulicy podejde i poprosze o numer :D Ona - jak widzi kolesia ktory sie jej podoba siega po telefon i udaje ze pisze smsa. Kiedys zabralam ja na impreze.Zrobilam na bostwo.Samym wygladem wygladala na pewna siebie.Na imprezie podeszlam do fajnego chlopaka i powiedzialam zeby zaprosil moja siostre na piwo.Poszli do baru.Dobrze im sie rozmawialo,potem tanczylo.Tez byla dziewica.Miala 20 lat.Teraz sa juz razem rok.Ona dziewica przestala byc,a on cieszy sie ze mogl byc pierwszym facetem kobiety ktora kocha :D the end

Gość Blondyneczkaa87
A tak na chwile zmieniajac temat to gdzie chodzisz na ten aerobik?i ile placisz?bo chcialam sie zapisac od wrzesnia no albo na dancehall i wlasnie sie zastanawiam :D Ja tam wierze,ze i Ty sobie kogos znajdziesz :) Jacy faceci Ci sie podobaja ? Bo chyba nie bierzesz pierwszego lepszego z brzegu :P

Gość nieśmiała 85*
blondyneczka ja chodzę na Jackowskiego do Sukcesu i za dwa razy w tygodniu płacę 60 zł (płaciłam mam nadzieję że nie podniosą) a jeśli chodzi o facetów hmm to to jestem troszkę wybredna hehe ale nie pisze o konkretnym typie bo mam takie że brunet ciemne oczy nie lubię za chudych taki żeby było się do czego przytulić a to się nie sprawdza bo kiedyś latałam za wysokim i bardzo chudym no ale nic z tego nie wyszło

Gość Blondyneczkaa87
Ja Ci radze nie poznawaj nikogo przez internet :) Zawsze mozesz sama wyjsc do jakiegos pubu ;P

Gość nieśmiała 85*
no i lubie chłopaków z naganiaczami powyzej 20 cm

Gość tez z Poznania tez 85
:) podnosze, bo widze, ze sie Poznanianki zebraly;)

Gość poznanianka 87
Ja tez chyba jestem niesmiala.Jak widze faceta,ktory mnie sie podoba,jezyk kolkiem mi staje :o :P Ale tak to w stosunku do innych nie jestem niesmiala,wrecz przeciwnie.Brzydcy faceci tez nie sa dla mnie problemem.Tylko Ci,ktorzy tak na mnie dzialaja.Zazwyczaj robie sie czerowna , a facet mowi ,ze jestem slodka gdy sie tak rumienie i juz jest moj :D

hahahh:D poznanianko 87, mam tak jak Ty, tylko niestety bez tego ostatniego zdania:o dlatego nadal jestem sama:o:P

Gość poznanianka 87
A ja jestem sama gdyz zaden facet mi nie odpowiada,jakas wybredna jestem.Za szybko sie nudze.Podobaja mi sie faceci pewni siebie.Zgrywasz nieprzystepna i juz bedzie zainteresowany :) Poza tym zycie tez moze byc piekne bez faceta :D faktycznie samotne,niesmiale poznanianki sie spotkaly:DJakbysmy kiedys wszystkie sie zebraly i na Stary uderzyly,to wszyscy byli by nas :D :D :D

Gość niesmialy ziomek
Tez mam takie problemy jak Wy,ale ... jestem facetem

heh ja nie musze zgrywac nieprzystepnej:o ja taka od ruchowo sie staje, jak ktos mi sie podoba:o na spotkanie nwet bym reflektowala;) tylko boje sie, ze moj wyglad odstraszyl by Waszych adoratorow:o:P piszcie dziewczyny, ja musze wyjsc, bede wieczorem:)

Gość Blondyneczkaa87
Kolko niesmialych poznanianek :D Oj nie wystraszylby na pewno!Zrobimy sie na bostwa i na podboj ruszymy heh. :D Niektorym facetom podobaja sie niesmiale dziewczyny,a niektorym pewne siebie.:P

Gość najładniejsze miasto w Polsce
Skoro jesteście z Poznania, to raczej nie grzeszycie urodą :( . I to moze być wasz największy problem.

Gość TomaszProblem
Poznanianki sa napiekniejsze :)

gdzie jestescie, dziewczeta?:D

Gość nieśmiała 85*
o widzę że topik się rozwinął i widzę że dużo nas tu poznanianek witam wszystkich nie mogłam wejść wieczorkiem ale teraz z pracy piszę