Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała 85*

poradźcie mi jak stać się mniej nieśmiałą - spotkanie z kimś z neta i nie tylko

Polecane posty

Gość Blondyneczkaa87
Ja jestem :D Bylam wczoraj na imprezie ze znajomymi i poznalam super faceta :D bylam troszke napita,wiec nie bylo dla mnie rzeczy nie mozliwych :D Zauwazylam go na parkiecie.Ubiorem prztpominal jakiegos takiego rapera.Ale to jak tanczyl mmm.Ruszylam z kolezanka na parkiet i 'przypadkiem' tylem na niego weszlam.Powiedzialam 'przeprasza' slodko tak,ze moglo zemdlic :D usmiechnelam sie niby zawstydzona.Potem juz z nim tanczylam... Mam jego numer :D

Gość baja sahaja
Dobrze ze nie mam takich problemow jak WY dziewczyny :D

Gość Blondyneczkaa87
ja jutro tez sie wybieram :D

Gość julietta25l
dziewczyny ja też należę do osób nieśmiałych i to bardzo mi przeszkadza w życiu jednak ostatnio postanowiłam że spróbuję i umówiłam się z kimś przez neta muszę przyznać że nawet było miło trosze się przeszliśmy pogadaliśmy i na do widzenia chłopak pocałował mnie w policzek jak myślicie czy to może coś znaczyć np że mogę liczyć na następne spotkanie Przyznam się jednak że naszły mnie jednak pewne wątpliwości ponieważ chłopak jest z tej samego miasta co ja jednak mieszka i pracuje za granicą jak myślicie czy taki związek ma sens w przyszłości oczywiście czy zaufałybyście takiej osobie bo wiadomo jak to jest chłopak mówił że nie ma nikogo ale w sumie nie będę w stanie sprawdzić tego prawda

Gość MissMcc
Ja bym pomyslala ze ma tam za granica kogos , a w necie szuka w Polsce poprostu kogos kogo moze poruchac przy okazji odwiedzin u rodziny :p Ja zawsze bylam pewna siebie!Wiem,ze kazdego faceta moge zdobyc.Teraz jestem sama,bo musze troche odpoczac od zwiazkow i sie jeszcze wyszalec :D Trzeba sobie jakos radzic z niesmialoscia.Zadne ksiazki tu nic nie pomoga.Na niesmialosc sklada sie kiepskie poczucie swojej wartosci,kompleksy...Nie warto o tym chyba myslec. Mam kolezanke,ktora jest wlasnie taka.Zawsze to ja musze podchodzic do faceta,ktory sie jej podoba i powiedziec,ze podoba sie mojej kolezance :D Sama by tego nie zrobila.Ale postanowilam,ze oducze ja niesmialosci i przyznam,ze dobrze mi idzie.Zaczelam od zmiany jej wizerunku.Zawsze jak sie garbi to jej to wypominam :D dalej mam nadzieje,ze pojdzie rownie dobrze i z czasem bedzie taka jak ja :D

Gość julietta25l
no ja właśnie tak teraz zdałam sobie sprawę że to różnie może być a jak myślisz da się to jakoś sprawdzić co radzisz ciągnąc tą znajomość i zobaczyć o co chłopakowi chodzi hmm wiem gdzie mieszka ale w Polsce i mam do niego telefon polski oraz zagraniczny

Gość upupupupupupup

Gość julietta25l
a jak myślicie bo on ma konto na jednym z portali internetowych i widziałam że jakaś kobietka dając mu opisy komentarze pisała do niego kochanie.................... czy możliwe ze to tylko znajoma i jak się tego dowiedzieć kim ona dla niego jest

Gość *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Gość Olej go i tyle
Nie szukaj faceta w necie bo to nigdy nie wychodzi na dobre