Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpkie

czy rozmiar stanika 65 C to mały czy średni...?

Polecane posty

Gość pimpkie

jak w temacie

Gość pimpkie
:) tylko, że mam straszny problem z doborem stanika, mogę zamawiać tylko internetowo, a tak bez przy:(

Gość pimpkie
*a bez przymiarki jest ciężko:(

Gość
wiesz niektore 70 sa zanizone, zwlaszcza takie staniki chinskie na bazarach, niektore sa fajne

Gość fecettt
malutkie ale pocieszne jak sadze , moja kobieta ma 85 d i sa idealne

Gość pimpkie
*a bez przymiarki jest ciężko:(

Gość pimpkie
sorki, dwa razy wysłałam to samo no w sumie z tymi bazarkami to nie jest zła myśl:) a nie prują się łatwo?

Gość
ja czesto kupuje nqa bazarze, kosztuja 13-15 zl wiec nie zal wyrzsucic jak sie zniszczy, a nie zauwazylam zeby niszczyly sie szybciej niz te ze sklepu , ja nosze 70B i niektorze 70 ze sklepu tez sa za luzne a z bazaru deobre

gdzie kupujesz staniki, co pod biustem maja 65???????? ja mam 65/70 E i nie moge za cholere kupic stanika w polsce :/ a jak poszlam do triumph czy atlantic to pani powiedziala, ze nie mam takiego rozmiaru (bylam w pelni odziana i nie wiem, jak ona to wymyslila :O) i chciala mi wciskac 75D czyli taki standard sla wiekszego biustu z malym obwodem :O zmierzylam dla swietego spokoju i byl za maly w misach i za wielki w obwodzie, glupia baba

Gość pimpkie
No właśnie nie kupuję.:( Kupuję 70 C i to z wielkim trudem, jest luźno pod biustem, po paru dniach, to już w ogóle trzeba szukać nowego, a nad miseczką tworzy się fałdka, biust się nie mieści. Drażni mnie to.:O

Gość pimpkie
Aha, pod biustem mam 67 cm, w biuście 85. Egh...

Gość do kostka
co ty opowiadasz ze 65C to duza miseczka? :P ja mam 60D, a to odpowiednik wlasnie 65C i to sa jedne z najmniejszych cyckow haha :D chyba nie masz pojecia o czym mowisz to naprawde malutkie piersi, :D

Gość pimpkie
czy ja wiem... lubię swoje piersi i wcale nie uważam je za mikroskopijne. lubię ich kształt, wielkość też... tylko ten dobór stanika - porażka.:(

Gość Shadddyy
mi wyszło w kalkulatorze że powinnam nosić 65 c, tylko za cholerę nie można takiego kupić, bo takich rozmiarów nie ma. Dlatego ja kupuję 70 c i jak jeszcze jest za duży to sobie zszywam bo bokach w obwodzie i jest ok. Więc to też jakieś rozwiązanie. Jeszcze można zamawiać staniki na miarę, ale to kosztuje kupę kasy.

65C i 70C to nie to samo, 70C ma większą miskę (no i oczywiście obwód). Ile masz cm w biuście? W sklepach internetowych można spokojnie kupić i wymienić jak nie będzie pasował. Sklepy to np: dopasowana, onlyher, bellami Na allegro też nie jest drogo. Jeżeli masz jakiś dobry stanik, to pomierz go. U, UU, głębokość miski. Sprzedawcy na allegro często podają takie wymiary.

Gość ninqa
ja kupuje na kontri.pl;) i nie sa takie drogie, a 65c to nie jest duzy rozmiar ale napewno nie mikroskopijny

Gość jaka duża miseczka
ja tyle noszę, a nawet D - a piersi mam minimalne! Nawet było zdjęcie na kafe - to nikt nie wiedział, czy facet czy kobieta! :-D

Gość 65C
ja kupuje staniki 65C 70 C a nawet 65D i wszystkie sa dobre i wszedzie dostepne w sklepach tylko jeden tak z 70zl i w zwyz

ja mam 65D i przyznaje, mój biust nalezy do małych raczej, ale nie aż tak, żeby ktoś pomylił mnie z mężczyzną :P w zasadzie to swój biust uwazam za średni, bo wymiary to nie wszystko..

te programy do "wyliczania" rozmiaru życie mi ratują :P Chociaż i tak biustem nie powalam :P

Gość lamarionetka
To jest średni rozmiar, bo widocznie jesteś szczupła , jakbyście nie wiedziały 65 bądź więcej nie zależy od wielkości piersi tylko od rozmiarów kobiety ,

Gość wierzyćnie wierzyć
Nie no co jak co, ale 65C, to maleńkie piersi. Ja noszę 65D i nie ma co się oszukiwać, są małe. Namawiam do prawidłowego doboru rozmiaru, bo wtedy można odłożyć wygąbkowane niewygodne staniki w kąt, a mały biust nawet w miękkim staniku będzie dobrze wyglądał.

Gość Arturro 88 !
A ja jestem facetem i mam penisa 21 cm i jestem zadowolony. Nie za duży nie za mały. Idealny. W każdym razie do anala jak znalazł.

Jamam 65e i to mały biust ;) 80c to byłby duży. Przy różnych obwodach miseczki mają różne wielkości c to nie zawsze takie samo c ;)

Ja mam 60 G i to nie są duże piersi, raczej średnie. Więc Twoje też będą coś koło tego. Ja na bazarze ostatnio dorwałam 70 E, za 18 zł, trochę zmniejszyłam i jest fantastyczny.

Gość herbatka z miętą
65 c? to dziwne ze nie mozesz takiego rozmiaru kupic. ja bez problemu kupuje 65F. Tyle, że nie na bazarze, bo tam nawet jesli takie rozmiary sa, to sa bardzo kiepskiej jakosci. nie trzymaja biustu tak jak powinny i naciagaja sie ramiaczka. zwykle kupuje w sklepie Esotiq, albo firmy Ava. Kinga, tez ma duzy wybór. Tylko to jest juz kwestia 70 - 100zl. ale warto, bo piersi wygladaja ladnie, ksztaltnie i na mniejsze niz sa w rzeczywistosci ;) warto w taki zinwestowac, naprawde. a w esotiq sa teraz fajne promocje i mozna cos ladnego za polowe ceny, albo nawet i jeszcze mniej, kupic.

Gość 45fgfu568uhmm
Im mniejszy obwód pod biustem tym większa miseczka ja mam wg. brafittera 70C i jak dla mnie są hm... niewielkie, ale nie mam żadnych "bułek" pod pachą - to też jest istotne.

Gość serduszko1301
Polecam staniki firmy Samanta i Agio Milano. Samanta ma od 60 w obwodzie a Agio Milano od 65. super sie noszą i wgl sa swietne.!