Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella21.

Szukam naprawdę jasnego podkładu

Polecane posty

Gość Anabella21.

Witam :) Obecnie zastanawiam się nad Colour Adapt (nr 70 - natural) i Lasting P. (nr 100). Który z nich jest jaśniejszy i nadaje się do mieszanej, ale jednocześnie wrażliwej skóry?? Może macie inne typy?

Gość Ania_Oriflame
Witaj Anabella21., miałabym dla Ciebie podkład z firmy Oriflame. Jeśli chodzi o odcień musiałabyś chociaż mniej więcej zdradzić odcień swojej cery. Czy jest opalona, czy całkowicie biała, czy z odcieniem czerwonego. Oriflame ma trochę odcieni. Napisz jak wolisz na mail:ania250275@interia.pl. pozdrawiam Ania-Menadżer Oriflame www.my.oriflame.pl/anka

Gość jajajaaaaa
mam bardzo jasna cerę, nie lubię się opalać, zresztą uważam, że nie jest mi z opalenizną do twarzy:p miałam dość duży problem z dobraniem właściwego odciania podkładu, do czasu gdy kupiłam podkład gosha x-ceptional wear, odcień porcelain. dodatkowo jest dość mocno kryjący, co jest bardzo pomocne przy jasnej cerze na której nawet najmniejsze przebarwienia są mocno widoczne. kosztuje ok.55 zl, ale uwazam, że naprawde warto:)

Gość Ania_Oriflame
jajajaaaaa, jeśli chodzi o faktycznie bladą cerę to porcelain jest super, masz rację :) ale jeżeli ma odcienie zaróżowień, to lepszy jest np. natural Ivory. Ja polecam podkład pod makijaż matte CONTROL firmy Oriflame. Sama używam tego podkładu choć w ciemniejszej tonacji :) ale jest naprawdę super.Zapewnia trwały efekt matujący! Zawiera mikrocząsteczki krzemionki, które przez kilka godzina nieustannie pochłaniają nadmiar sebum, zapobiegając błyszczeniu się skóry. Na bazie wody i jest idealny do cery mieszanej i wrażliwej. pozdrawiam www.my.oriflame.pl/anka

Gość Ania_Oriflame
aaa i kosztuje tylko 39,00 zł. :)