Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska22l

PO PORODZIE MAM TAKĄ CHCICĘ JAK NIGDY!

Polecane posty

Gość mamuska22l

Przed prododem nasłuchalam sie glupot na temat ''luźnej pochwy'' i myslalam ze odechce mi sie juz sexu na dobre ale juz tydzien po mialam ochote, dla bezpieczenstwa jednak odczekalam te 6 tyg i teraz ciągle molestuje męża, nie stracilam na wygladzie i przy porodzie zrzucilam brzuszek i zbedne kg mam świetną figure a moja pochwa jest nadal wąziutka i przyjemnosć ta sama moze nawet lepsza wiec niemam kompleksow ta czuje się teraz bardziej -wyzwolona czy to normalne? moglabym to robic non stop.Czy ktoś tez tak ma/miał?

Gość stefanekzopola
wylizalbym cie wypiescil

Gość slyszalam ze to normalne

Gość to maz sie musi cieszyc
;)

Gość mamuska22l
no oczywiście, ze przez cesarkę :)

Gość mamuska22l
naturalnie. mialam fajny nieduzy brzuszek chociaz dziecko ponad 3kg rodzilam naturalnie. maz byl zdziwiony ze jestem nadal taka ciasna

Gość mamuska22l
może miałabym się męczyć? :o A tak mam spokój i luz.Co prawda nawet nie wiem czy to męża dziecko ;)

Gość będziesz mieć problemy
mamuska22l no oczywiście, ze przez cesarkę kobiece a dwa wiadomo ze wąska jak cesarka :o :D

Gość no to normalne
ze nic sie tam nie zmienilo...

Gość mamuska22l
ta cesarka to wredny podszyw! nie popieram cesarek szczegolnie na żadanie! kobiety strasza ze porod naturalny to rzęźnia ja bylam pozytywnie zaskoczona. bolalo ale ale dalo sie wytrzymac wsyztsko 3 h. moja pierwsza ciaża

ten z cesarką to podszyw. poród naturalny nie musi być traumatycznym przeżyciem. a te historie z ''luźnymi pochwami'' to bzdura może po 5 tej ciązy tak ale napewno nie po pierwszej

Gość jak miałaś cesarkę
to raczej nic ci się nie poluźni "tam" :D

Gość milenka 2454
też miałam cesarkę i sobie ją chwalę :)

Ja teZ mam. Urodziłam 8 tyg. temu, tydz. po porodzie miałam ochote, ale tylko zaspokajałam meza oralnie. Pierwszy stosunek po troche bolał, ale teraz juz jest super, kochamy sie codziennie a moje libido nie zmienilo sie na slabsze po ciazy. Tez odzyskalam figure, brzuch sie wchłonał :) i dbam o sebie jeszcze bardziej. ?To wymówka kobiet, ze przy dziecku nie ma czasu na zadbanie o siebie i ohoty na seks. Ja seks zawsze lubiłam i nadal lubie :)

Gość JarekK__
To całkiem naturalne że masz teraz chcicę, ale weź pod uwagę że mąż musi dzienie przespać co najmniej 7 godzin aby funkcjonować. Jeśli miej snu to po jakimś czasie będzie "niezdatny do użytku".

Gość topppplessss
a ja jestem w 30 tygodniu ciąży i biegam za mężem bo mam ciągle ochotę na seks . Jest ciasna i mam nadzieje że to się nie zmieni;(