Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkanapalona2

Mąż mnie nie zadowala

Polecane posty

Gość mezatkanapalona2

Bzykamy się juz 3 lata a ja jeszcze nigdy znim nie doszłam kiedy sama sie pieszcze mam orgazm łechtaczkowy. wkurza mnie to jzu i wypominam mu ze mnie nie zadowala a on sie dedzi. nasz sex wyglada tak: moj mąż troche mnie popiesci palcem po łechtaczke, czasmai zrobi minetke, ja mu biore do buzi i wklada mi do muszelki. moze powinien mnie dluzej piescic?

Gość zonaty napalony3
a nie można o tym porozmawiać i zasugerować mu dłuszych pieszczot, ew. powtornych po jego spuscie

Gość mezatkanapalona2
mówie mu ze to nie polega na tym ze pare razy mnie smyrnie stanie mu i wkladamy to ni piekarnia ale zero efektow

Gość zonaty napalony3
i on nie stara się zapewnić Ci orgazm nawet jakbyś mu pokazała pieszczoty jego ręką, trochę to dziwne, bo wiesz ja też żonę zaspokajam tylko czasami ale staram się maksymalizować pieszczoty oralne i masturbację wspólną

Gość to zrób mu loda
a polem niech on wyliże twoją łechtaczke do bólu

Gość zonaty napalony3
chyba odwrotnie, najpierw minetka a potem lodzik

Gość IRO35
Niech jęzorkiem zejdzie niędzy uda i małzonce zrobi CUDA orgazm murowany

Gość kolejnośc jest dowolna
zalezy jaka gośc ma motywację, czy chce w dobrej wierze sie zrewazowac, czy czeka na nagrodę?

Gość jepaka
chodz do mnie kotq

Gość mam dokładnie
tak samo. 5 lat związku i nic... Ani razu z nim nie doszłam. Mimo, że może chciałby dłużej to nie może! 10 min bzykania to max i to jeszcze z przystankami "bo zaraz dojdę". Wkurza mnie to na maxa bo nie opłaca mi się nawet gaci zdejmować. I unikam sexu jak mogę...

Gość Zona mojego męża
mnie tez nie zadowala w pełni ale z innego powodu, ograniczył ilosc stosunków :(...... nie wiem co sie dzieje a ja kocham sex

Gość mmmmartuniaaaaaaaaa
to ty też go popieść:) ja mojemu czasem robię loda on mi też minetkę:) dłuższa gra wstępna pomoże!!!!

Gość _Misiek_
Olejcie pieszczenie łechtaczki i robienie loda. Dlaczego? Choćby dlatego że jak masz osiągnąć orgazm pochwowy jeśli może się okazać że typowy teraz dla ciebie jest orgazm łechtaczkowy ... Weźcie się za normalny sex, po jednym razie kwadrans przerwy, drugi raz, a może i trzeci ... Gwarantuję wam że ten drugi raz na pewno będzie trwał znacznie dłużej, a może właśnie w tym czasie będziesz mieć orgazm pochwowy i to wielokrotny. Czego właśnie ja wam życzę. Pozdrawiam

Gość Mss Nivea
Mnie Twój mąż też nie zadowala 🖐️