Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze wody mineralnej

kupilam 10 butelek duzych wody mineralnej bo sie odchudzam

Polecane posty

Gość nienawidze wody mineralnej

ale jak przyszlo co do czego to w ogole nie potrafie jej pic, calkime mnie odrzuca picie samej wody !!! moze jednak moge pic Nestea albo Kubusie? :(

Gość la mam ba P
zawieraja duzo cukru i chemii nie polecam woda na poczatku jest twarda w smaku nie przyjemna z czasem lagodnieje bo mialam ten sam problem teraz nie wyobrazam sobie zycia bez wypicia conajmniej 2 litrow dziennie nawadnia i usowa toksyny no i zwalcza laknienie duza szklanka przed posilkiem fajna sprawa

Gość mam to samoo

Gość Lipssss
oooo ja uwielbiam wode, nie pije nic innego. czesto w gosciach próbują dogodzic i dają jakies soki itp ale ja sie tym nie napije. dziennie wypijam 3 litry w tym z pół w nocy:P polubisz wode zobaczysz:)

Gość ja też nie lubię wody
ale mam na to sposób- zaparzam herbatkę owocową, słodze duużo słodzikiem i wlewam do 2l wody niegazowanej. amm świoetny napój na cały dzień. słodki, nietuczący.

Gość nie bardzo rozumiem
jak można 'nie lubic' wody, przeciez ona nie ma smaku ale niezaleznie od tego, picie wody w jakichs ogromnych ilosciach wcale nie 'oczyszcza', to mit. Po prostu nie ma w ogole kalorii, wiec wychodzi duzo lepiej niz picie soku jesli sie odchudzasz, ale rownie dobrze mozna pic gorzką herbatę. Nie musisz tez pić 5 litrów dziennie ;), jeśli nie czujesz pragnienia to nie pij, ewentualnie przed posiłkiem, zeby mniej zjeść. Odchudzałam się razem z przyjaciółką, ja piłam troche wody/herbaty jak mialam ochote, ona wode mineralna w ogromnych ilosciach (naczytała się bzdetów o toksynach, oczyszczaniu, i ze samo picie wody odchudza). A to moim zdaniem bzdura, wcale nie chudła szybciej czy jakoś nie poprawiło sie jej zdrowie od samego picia wody. Ten efekt 'dobroczynny' jest ewentualnie taki, ze woda jest neutralna, nie szkodzi w ogole, a coca-coli owszem. Ale woda to żadne lekarstwo czy środek odchudzający :D Śmieszą mnie laski, ktore mysla ze schudną od picia 4 litrów wody dziennie :D

Gość la mam ba P
nikt nie mowi ze od wody sie chudnie .... picie wody oczyszcza organizm jak najbardziej korzystałam z rad dietetyka

Gość
kup sobie taki sok paoli, np malinowy i wlej troche do calej butelki. uprzedze pytanie o sok - bez przesady, taka ilosc cie nie utuczy:P