Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbb666

pytanie do osób mających telefon na kartę w Orange

Polecane posty

Gość bbbbb666

Przyjaciółka chce skorzystać z promocji Dla Dwojga w Orange i prosi mnie bym była jej parą. Ważnośc konta mam jeszcze kilka miesięcy, więc nie mam potrzeby uzupełniania teraz konta, a dzwonię bardzo mało, więc pomyślalam że załaduję za kwotę 5 zł. Pytanie: jesli załaduję kwotą za 5 zł, czy zmienią mi się taryfy za rozmowy? Bo teraz płacę mało za minutę rozmowy w związku z tym że uzupelnilam ostatnio konto za 100 zł. Pamiętam że kiedyś załadowałam za 50 zł, rozmowy mialam dośc tanie, a po kilku dniach potrzebowalam kwoty na koncie i szybko załadowałam o 25 zł - niestety wtedy automatycznie zmieniła mi się taryfa i płaciłam za rozmowy więcej :O

Gość wszystko będzie ok

Gość wiem coś na ten temat
Pewnie że Ci się zmieni koszt rozmów.Wcale Ci się nie opłaci doładowywać za 5 zł!

Gość zalezy jaki masz plan taryfowy
jesli NOWE ORANGE GO to bedziesz placila chyba 18gr za smsa i 59 aq min polaczenia:o dodatkowo w ciagu 7 dni bedziesz musiala sie znow doaladowac bo 5zl przedluza wykonywanie rozmow na 2 dnic i odbieranie tylko na tydzien:o

Gość bbbbb666
mam plan Nowy Orange Go

Gość bbbbb666
cholera faktycznie :O ale ja nie potrzebuję teraz doładowywać konta :O A może ktoś szuka pary?