Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona mojego Męża

dlaczego on ma małe potrzeby seksualnie?????

Polecane posty

Gość Zona mojego Męża

Jestem mezatka od 5 lat, uwielbiam seks , kocham meża ale....... coraz mniej sie kochamy, czasem jak sie obok mnie kładzie i zasypia przechodza mnie dreszcze i robie sie mokra a on mówi ze mial ciezki dzień..... fakt pracuje od rana do nocy - rozkreca firmę, widze ze jest zmęczony ale zeby nie miał ochty na seks?..... Moje potrzeby były i sa duze nie zadowala mnie raz dziennie, dawniej robilismy to nawet kilka razy dziennie, a teraz raz albo co drugi dzień...

Gość a grzes piluje
moze na cos choruje

Gość Zona mojego Męża
nie sądze, zastanawiam sie czy moze to ze mna jest cos nie tak, chyba z wiekiem potrzeby maleja, moze wiecej niz jeden raz dziennie to nienormalne????????

Gość Paco Rabannnnne
moge cie "grzać na boku" dopóki mu nie wróci potencja ł

Gość Zona mojego Męża
wolałabym zeby moj maz sie ze mna bzykał tak jak to dawniej było...........ale jak to nie wróci to nie wiem czy sie z tym pogodze, moze sie skusze na seks na boku, - ale jaki kochanek bedzie w stanie codziennie to ze mna robic, wbrew pozorom nie jest to łatwe

Gość taka jedna123
Noo 2 razy dziennie to lekka przesada... A jeżeli facet dużo pracuje a jeszcze jak się do tego stresuje to nic dziwnego że nie ma ochoty. Ale to pewnie przejdzie jak już będzie miał mniej pracy. A widzisz ja mam znowu odwrotnie to on cały czas chce i tylko sex, sex i jeszcze raz sex, już mam dość :(

Gość Paco Rabannnne
ja zawsze moge moge cie bzykac codziennie a w soboty i niedziele 2 razy dziennie

Gość Zona mjego Męża
dla nas 2 razy dziennie to nie była zadna przesada, to on do tego zawsze doprowadzał ja niejako przejełam cos z jego potrzeb, bardzo lubie seks wiec z przyjemnoscia robiłabym to nawet wiecej niz dwa razy dziennie. Teraz jak cos sie zmieniło to bardzo mi tego brakuje, pewnie z czasem sie przyzwyczaje ale chciałabym zeby znowu wróciło tamto.......... razem pracujemy, jestesmy z soba wiekszosc dnia wielokrotnie kochalismy sie u nas w biurze, pozniej po powrocie do domu, wielokrotnie w samochodzie w drodze do domu...........bylismy szaleni i było naprawde fajnie

Gość Zona mojego Męża
jsne , Paco Rabanne - to tylko sie tak mówi , są proste bariery w tym temacie takie chocby jak odległosc :)

Gość Paco Rabannnne
ja mieskam w centrum Polski

Gość Zona mojego Męża
a ja mieszkam na południu Polski.... moze Panowie doradzicie co mam zrobic zeby moj mąż znowu chciał wiecej seksu??????

Gość Zona mojego Męża
zaraz wróci do domu......a ja na sama mysl o nim jestem mokra..... jak go zachęcic?

Gość kocur z wielkim penisem
jestem z Południa, mysle ze potrafiłbym dac Ci codzienna dawkę rozkoszy, długo, mocno,namietnie, oral, anal wszystko czego sobie ksiezniczko zazyczysz..... p.s kobieta uwielbiajaca seks to mój ideał

Co robić? Niech w końcu ilość przejdzie w jakość... Facet ma prawo być zmęczony po całym dniu pracy. Od tego jak sobie radzi w pracy zależy wasza przyszłość , więc nie miej do niego pretensji że jest tak jak jest. To co opisywałaś że kilka razy dziennie to jest typowe dla każdej młodej pary, ale przecież po tym zauroczeniu sobą przychodzi szara rzeczywistość. "Jak spać to spać a jak się kochać to kochać". I to nie są moje słowa tylko mojej żony. Mnie i mojej żonie to zajmowało do 3 godzin dziennie, ale w 5 lat po ślubie to już było 3 razy w tygodniu po 2 godziny i to jest całkiem naturalne. Tak więc te Jego potrzeby wcale nie są małe.

Gość mmmmartuniaaaaaaaaa
FACECI mi też doradzcie!!! mój mąż wraca po 23 a ja chce dzisiaj seksu!!!!

Gość mmmmartuniaaaaaaaaa
jestem zadbana bruku:D ale on pracuje całymi dniami a ja jestem zaniedbana seksualnie!!

Gość mmmmartuniaaaaaaaaa
przestań głupi bruku:D lepiej doradź zamiast potępiać:)

Gość mmmmartuniaaaaaaaaa
no bo jesteś opryskliwy brrruku zamiast pomóc mężatce i coś doradzić to robisz sobie żarty...

Gość Zona mojego męża
no własnie doradz!!!!!! ja nie chce rezygnowac z seksu, jakosc do tej pory była bez zarzutu, długo i namietnie - bosko...... chce tak dalej

Ubierz seksi koszulkę na ramiączkach, zrób niecodzienny fryz, makijaż, smaczna kolacje, lampka wina i dla nastroju relaksującą muzyka i palącą sie świeczka.

Gość mmmmartuniaaaaaaaaa
Okej brrrruku :)A co ze stanikiem ???? mam długie czarne włosy rozpuścić czy spiąć???

Zono mojego meza, a moze raczej swojego hehe moim skromnym zdaniem codziennie lub co drugi dzień to nie jest zbyt rzadko. Ja mam seks raz na miesiąc, na 1,5, raz na dwa, teraz mija już miesiąc :(. Nie muszę chyba pisać, że chciałabym duuuużo więcej, myślę, że możesz jedynie cieszyć się z tego co masz, bo w moim przypadku nie dość, że sporadycznie to przez 10 min. GÓRA!!!!!!! Szczrze zazdraszczam takiego partnera...

Gość sFutr43sesddsgedrgd
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest mocniejsza od Viagry.