Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia9090

Call center inter galactica !!!!! UWAGA

Polecane posty

Gość julia9090

Hej. Czy ktoś może słyszał o tej firmie? Jutro mam tam iść na rozmowe w sprawie pracy. Zastanawiam się czy mogę wiązać jakies nadzieje z tą firmą , ponieważ szczerze mówiąc nieufnie podchodze do telemarketingu....

Gość fgbxcgfb
moja siostra pracuje w takiej, we Wrocławiu, i baaardzo sobie chwali.

Gość młodziutka ww
wracam do tematu !! prosze o opinie na temat oddziału w Opolu

Gość julia9090
wypada zalozyc mini i kozaczki na pierwsza rozmowe?

Gość młodziutka ww
proszę o informacje...

Gość młodziutka ww
ktos tam pracował?

Gość młodziutka ww
chyba nikt !

Gość ja pracowałam we Wroclawiu
wytrzymałam tam 3 tygodnie. nie nadaję się do wciskania kitu ludziom. atmosfera w pracy taka sobie. nie jest najgorzej. oczywiście pomijając violettę team menagerkę...masakra, zawsze mnie pryprawiała o śmiech

Gość młodziutka ww
ja sie chyba nadaje:) nic innego w sumie jeszcze nie robilam... :) tylko bardziej chodzilo o sprzedaz bezposrednia

Gość ja pracowałam we Wroclawiu
chociaz lubilam jeczec klientom do sluchawki i nasluchiwac takiego odglosu jakby "mlaskania" w sluchawce :)

Gość młodziutka ww
a jak z kasa jest jakas motywacja ?

Gość młodziutka ww
i czy nie załujesz troche ze zrezygnowales?

Gość pomokjh
..............................

Gość kojk
a jak z zarobkami? da rade?

Gość kojk
i jak wyglada charakter pracy ? ile godzin w tyg?

Gość gdfdgdsgfd
ile mozna zarobic miesiecznie???

Gość eatwertrwe
co do Call center inter galactica to to wyglada tak ze idzie sie na rozmowe ktora jest w grupie okolo 15 osob na samym poczatku trzeba sie przedstawic powiedziec cos o sobie nastepnie trzeba zareklamowac jakas rzecz ktora ma sie przy sobie a pozniej jest zadanie w grupie trzeba podac zalety rzeczy albo jakiegoś miejsca i namówić innych na to!!! to jest spotkanie rekrutacyjne a jak sie przejdzie go to jest szkolenie 5 dniowe!!wszystko dotyczace tego co bedziecie ludziom wciskać po kazdym dniu jest test z tego co sie przerobilo a rano nastepnego dnia kolejny z tego co bylo poprzedniego dnia i ten test trzeba zaliczyc na 80% bo jak nie to trzeba go poprawiac na kniec z calosci jest test zwany certyfikatem!! po tym szkoleniu trzeba [przejsc jeszcze cwiczenie scenek nastepnie jest rozmowa z menadżerem grupy i on decyduje czy cie przyjmie jak zostaniesz przyjeta to kilka dni przysłuchujesz sie rozmowa innych osob i idziesz na słuchawki miedzyczasie oczywiscie masz jeszcze scenki z menadżerem;)

Gość eatwertrwe
co do zarobków mozna niezle zarobic bo placa 7 zl za godzine do 110 godzin przepracowanych w miesiacu po przekroczeniu tej liczby godzin 7,50 i od kazdej podpisanej umowy jest premia od 5 do 150 zl!!! grafik ustalamy sami ale jest niby zalozenie ze trzeba pracowac 3 dni w tygodniu i dwie soboty w miesiacu

Gość German man
z obsługa niemieckich klientów idziesz?

ja przepracowalam 2 miesiace i ucieklam Jak potrafisz wciskac kit i namawiac ludzi to mozna nawet ladnie zarobic ja niestety psychicznie nie dalam rady, wracalam z placzem do domu bo podpisalam np. tylko 3 umowy dziennie i oberwalo mi sie od menagera i tak codziennie Praca wykanczala mnie psychicznie i mimo ze najlatwiej teraz o prace w telemarketingu to nigdy wiecej w zyciu do takiej pracy nie pojde!!

ja przepracowalam 2 miesiace i ucieklam Jak potrafisz wciskac kit i namawiac ludzi to mozna nawet ladnie zarobic ja niestety psychicznie nie dalam rady, wracalam z placzem do domu bo podpisalam np. tylko 3 umowy dziennie i oberwalo mi sie od menagera i tak codziennie Praca wykanczala mnie psychicznie i mimo ze najlatwiej teraz o prace w telemarketingu to nigdy wiecej w zyciu do takiej pracy nie pojde!!

Gość kys27
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do tej firmy, po prawie 2 miesiącach współpracy. Podchodzą do Ciebie rzetelnie, ale i luźno, atmosfera jest jak najbardziej w porządku. Wiadomo że jak ktoś nie robi żadnego wyniku, to nie będzie mu najłatwiej, ale do tego trzeba tylko trochę chęci, jak i uśmiechu bo bez tego nic nie sprzedasz ;) także polecam, przy niezłym wyniku byłem w stanie zarobić całkiem niezłą tygodniówkę ;)

Gość callik
ile realnie mozna tam zarobic??

Gość callik
prosze o odpowiedz!!!!!

Gość callik
słyszałam ze ludzie z opola wstydza sie ze tam pracuja

Gość ja88
Te ich piekne zapowiedzi te bajki usłane rozami sa tak przerysowane ze sie plakac chce odnosnie zarobkow. Max mozna tam dorobic do tys. Niby jak sie sprzeda duzo umow to za umowy. Ale tych umow musi byc duzo poniewaz wiele umow nie wchodzi sa zwroty po kilka set zloty i nie ma co liczyc na premie sprzedazowa. Szukajcie innej pracy.

Gość zadowolony ;)
Ja powiem tyle. pracowałem tam ponad pol roku. wyniki mialem swietne srednia dzienna byla5.0 zazwyczaj z 28 umow nie schodziłem . zarabialem ok 2.700 na reke plus miejsca w teamie ;) zaluję że się zwolniłem... pozdrawiam Sylwię i Gabrysię ;)