Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdasdadad

Dlaczego kulturalni i mili faceci nie mają szans?

Polecane posty

Gość dasdasdadad

j.w.

Gość KOchanullllla
jak to nie mają?

Gość ja ja ja
A kto powiedział ze nie maja???

Gość Biała Dama widmo
oczywiście, że mają i to większe niż niemili i chamscy:) tylko kwestia gdzie szukają tej swojej szansy i u kogo;)

Gość przestan czytac kafeterie
bo widac ze ci sie mozg lasuje

Gość dsddsddsa
Co innego mówicie, a co innego robicie. Mili faceci są dla Was pewnie nudni, a cie brutale, którzy Was zdradzają, są dla Was pociągajacy.

Gość 567
Kurcze już któryś raz słyszę że mili faceci nie mają szans. Wg mnie problem tkwi w tym że akurat ci faceci co tak twierdzą trafili na kobiety którym się nie podobali, nie byli w ich typie (np wygląd). Jeżeli facet nie podoba się kobiecie to nie ma szans, zresztą przecież w drugą stronę jest tak samo. Jeżeli facet się kobiecie spodoba to fakt że jest miły i kulturalny tylko jest na plus. Ja osobiście nawet najprzystojniejszego chama bym nie chciała.

Gość
a czy na pewno jesteś kulturalny i miły? :D

Gość duszek01
zgadzam się z kolżanka, przystojny cham-nigdy!! ale miły,inteligentny męzczyzna to niestety ale dziasiaj -gatunek na wymarciu..

Witaj Jarek 84. Pamiętasz mnie z tamtych topików tj. Krucjata,on turek ja polaka itp?

Jarek mnie tu nie było równo półtora roku. Byłeś sensowną postacią w tym motłochu. A oto kwintesencja mojego pobytu na kafe. patrz hary poryp

Gość oan szuka jego juz dluugo
nie maja? a pokaz mi gdzie sa ci mili i kulturalni faceci? bo ja takiego poszukuje akurata trafiam na cwaniaczkow, przklinajacych na prawo i lewo..hm..gdzie mozna spotak milego kultrualnego chlopaka? mieszkam w londynie i takowych tu nei widze....mowie o polakacvh bo chcialabym poznac fajnego polaka....

Gość dasdasdadad
Crusader przestań podrywać Jarka

ŻEGNAJCIE KAFETARIANIE. Niech wasza planeta ma się dobrze ja odlatuję na Ziemię.Pozdro dla wytrwałych w walce z poplecznikami islamu tj. dziadzia,Jarek 84 i antymuslim.

szanse znów dostałeś nie zmarnuj jej :))) co ty gadasz kulturalni zawsze mają powodzenie

Gość Nimfa nocna pora..
kulturalni i mili maja wlasnie najwieksze...spotkalam w zyciu ze 2-ch takich :/ moze twoje wyobrazenie o sobie nie do konca pokrywa sie z rzeczywistoscia..

Na miłych tylko przebrany towar leci. Czyli takie co się już na draniach przejechały :P A co do kultury. Każdy jakąś ma. Podobno nawet murzyny, albo, o zgrozo!, naśladujący ich hipihopowcy. Kultralny może i ma szanse (w sensie: szarmancki łotr), miłemu i kulturalnemu zostaje walenie konia, i fantazje :p