Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna S.

A ja zostane starą panną

Polecane posty

Gość Panna S.

Jak w temacie. Mam 25 lat i jeszcze nigdy sie nawet z facetem nie całowałam. Brzydze sie na samą myśl. I nie wyobrazam sobie aby mnie ktoś dotykał. Gdziekolwiek. Zawsze taka byłam ale myślałam, że z wiekiem mi przejdzie. Nie przeszło jednak.

Gość Panna S.
Za szybko mi sie temat wysąłał. Chciałam zapytać czy są tutaj osoby mające podobną sytuację do mojej? Na kafe jest duzo osób "niestandardowych" ;) wiec może to dobre miejsce na ten temat.

Gość jakby cię któryś przeleciał to
zaraz by ci się odwidziało bycie starą panną :classic_cool:

Gość mala mig
Na kafe dosyc czeso zagladaja dziewice maści wszelakiej ale teraz chyba wszystkie są pilnie zajęte rozdziewiczaniem.

Gość Panna S.
moze jestem jakas nienormalna? bo przyznacie ze mam staropanieńskie nawyki...brzydze sie mężczyzn..oni śmierdza potem ,piwem i nasieniem,,,jak mozna ich kochac...całowac o seksie nawet nie wspominam...

Gość Panna S.
Nie wszystkie ;) Widać jakaś grubsza impreza mnie ominela hehe ;) A tak na powaznie, nie chodzi tutaj konkretnie o ten kawałek błony miedzy nogami. Chodzi o to, że ja chyba nie jestem zdolna do bycia z kimkolwiek.

Gość Panna S.
"moze jestem jakas nienormalna? bo przyznacie ze mam staropanieńskie nawyki...brzydze sie mężczyzn..oni śmierdza potem ,piwem i nasieniem,,,jak mozna ich kochac...całowac o seksie nawet nie wspominam..." Haha, mam swojego pierwszego podszywa :D

Gość jak chcesz to cie nadzieje
na mojego ptaka skaldaka

Gość Panna S.
Literówkę zrobiłeś, kochanie. Pisze sie "składaka". I na przyszłość: lepiej zakladaj siedzonko ;)

Gość Panna S.
ok piszcie co o tym myslicie..a jebane surwysyńskie podszywy niech spierdalają stąd w pizdu kurwy jebane...

Gość Panna S.
Ewa 33 "też tak myślałam, prawie aż do samego ślubu" Czyli to Twoim zdaniem jest wyleczalne? :)

Gość Panna S.
"ok piszcie co o tym myslicie..a j**ane surwysyńskie podszywy niech spie**alają stąd w pi**u k**wy j**ane..." Podszywie, widzę że gwiezdzista noc u Ciebie.

Gość Panna S.
Ne możesz mnie nadziewać, bo jestem damą, a dam się nie nadziewa. :O

Gość Panna S.
jestem inna od tych pustych puszczalskich nastolatek których sensem życia jest bicie rekordów w dawaniu dupy...ja jestem oczytana,wychowałam sie na filmach Zanussiego ,czytam poezje ,jezdze konno:) i chodze na spacery do parku z moja babcią o szlacheckim pochodzeniu...sami widzicie ze jestem oryginalna...

Ten wpis o dami i szlacheckim pochodzeniu to podszywy :) PS:Pozdrawiam serdecznie ich autora :D

Gość fgfgfgfgfg
o moze tak umówisz sie ze mną...

Gość fgfgfgfgfg
bo ja tez sam jestem i chce byc z kobietą

nie uważałam tego za chorobę, którą trzeba leczyć tak sie zdarzyło w moim życiu, że dośc późno poznałam mojego przyszłego/byłego męża i dośc długo uważałam, że będę starą panną, o czym powiadomiłam cała rodzinę dla mnie to nie był problem, dla niektórych z nich chyba tak ale co mnie cudze problemy obchodzą?

Ale ja nie powiedzialam, ze chce byc z facetem. Pisalam, ze nie potrafie byc z kims. I chcialam sie zapytac czy jakas kobietka tutaj tez miala kiedyś taką schize i jak sobie z tym poradzila. Albo sobie nie poradzila i jest taka nadal.

Ja praktycznie przez caly czas nie traktowalam tego jako problemu. Ale ostatnio zaczelam sie troche nad tym zastanawiac. Tez juz powiadomilam całą rodzinę, ze zostane starą panną. :) I to juz dawno temu. Jedni sie smiali, inni nie wierzyli, ale ogolnie wszyscy rzucali tekstami typu "kazda potwora znajdzie swojego adoratora"; ogolnie zawsze padaly komentarze, ze teraz tak gadam a juz niedługo przyjde im sie pochwalic facetem. Jednak latka mijaly a ja pytana o to czy mam kogos wciaz uparcie odpowiadalam ze nie. Jedni sie na mnie poobrazali ze ich okłamuje, inni sie zaczeli o mnie martwic.

Gość luiza22
Może zadbaj o siebie. Wystarczy higiena, zadbane paznokcie, lekka opalenizna, ''świeże'' włosy i optymistyczne nastawienie do życia

"Może zadbaj o siebie. Wystarczy higiena, zadbane paznokcie, lekka opalenizna, ''świeże'' włosy i optymistyczne nastawienie do życia" Luiza22, czy ty sugerujesz, ze sie nie myje? 0_0 Oczywiście, ze dbam o higiene, myje włosy codziennie, tipsów nie mam ale staram sie utrzymywać wygląd paznokci na przyzwoitym poziomie... ale jaki to ma związek z tematem?

Gość Panna S
i co zrobilaś gupa pipo? a tak fajnie mi sie podrzywalo :(

Takie rzeczy jak staropanieństwo czy starokawalerstwo raczej nie są kwestią wyboru, tylko przymusu.