Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

czy wiecie cos o firmie forte-bud poznan?

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

czy wiecie cos o firmie forte-bud poznan? jak z placami, umowami?

Gość I.M
Nie wchodź w to. Firma z cwaniakiem w roli "Pana Prezesa". Co innego obiecuje, a co innego jest na papierze (jeśli w ogóle papier dostaniesz).

Gość G.L.
Omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!

Gość Waldas
Wypłata zawsze spóźniona, często wypłacana na 5 razy- jak ci się już uda uprosić szanownego pana prezesa, a jak już całość dostajesz czujesz się jak byś te pieniądze wyżebrał a nie na nie zapracował. Więc jak chcesz czuć się jak szmata to polecam.

Gość mała firemka
jakiś czas temu współpracowałem z tym kolesiem- tzn ja i moich czterech pracowników. I było wszystko ok do czasu zapłaty. Nagle koleś miał milion powodów przez które nie mógł mi zapłacić i codziennie obiecywał że pieniądze będą "jutro"- tak przez parę miesięcy.

Gość strażnik
Masakra..... to za mało powiedziane. Obiecują, obiecują i na tym się kończy. Pan Prezes i słynna Pani Dyrektor niewiele wiedzą o zarządzaniu firmą a ludźmi to już w ogóle. Jakieś zapewnienia ale papieru do ręki od nich nie dostaniesz ale chętnie podtykają różne umowy do podpisu. W razie kontroli - są kryci a po pewnym czasie umowy lądują w koszu. Pewnie niewiele jest u nich obustronnie podpisanych papierów. DNO DNO DNO. A i nie płacą chyba, że się im zagrozi to rzucają jakieś "ochłapy", żeby zamknąć usta i popchnąć sprawę do przodu.

Gość ;-/
Chyba niczego więcej dodać nie można, czegokolwiek by się nie napisało, to nie odzwierciedla tragicznej rzeczywistości współpracy z tą firmą i tymi ludźmi. Firma bez zasad itd... itp...Wszystko na temat !!!

Gość genio
Bród, smród, kiłą i mogiła!!!!!

Gość gość
Witam, ruszam z procesem przeciwko firmie FORTE BUD Sp z o.o. jeżeli ktoś z Państwa chciałby wypowiedzieć się, co do prezesa Roberta Nowickiego proszę o kontakt telefoniczny 796 640 610.

Gość gość
witam , a konkretnie w jakiej sprawie Pan rusza przeciwko właścicielowi Forte-bud? ja mam do niego parę tematów za zaleglości za prace budowlane , może razem połączymy siły ? dopiero teraz ten post w necie znalazłem :(, a Pan pisze we wrzesniu 2014.proszę o pilną odpowiedź , pozdrawiam