Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Co myślicie

Polecane posty

wg mnie jesli ktos kto ma ponad 10 zdjęc na nk to jest z nim cos nie tak A co do Ciebie - wygląsz mi na taką szara myszkę, ale przynajmniej naturalna jesteś

Gość do alice
jaka jest roznica, pomiedzy laska, ktora np odaje sie kolesiom za kase : raz dziennie a np. raz na tydzien? zadna, ta jest szmata i ta jest szmata wiec jaka jest roznica pomiedzy osoba posiadajaca zdjec 10, a 11?? taka sama

oczywiście, że 10-11 żadna różnica, ale napisałam "ponad 10" ogólnie, dla rozeznania, bo gdybym napisała "dużo", to jeden pomyślałby sobie 100, inny 20

Gość do alice
no jak dla mnie to wsio ryba kazdy sam decysuje o tym, ile chce fotek zmaiescic, ale alice uwaza sie z alepsza bo ma mniej niz 10, akazdego ktoa ma wiecej niz 10 uwaza za nienormalnego chcialam jej pokazac, iz nie ma zadnej roznicy

Gość do alice
czyli prostytutka ktora sie sprzedaje raz w tygodniu nie jest prostytutka,??? tylko ta co sie sprzedja ecodziennie brawo alice, mistrzyni logiki!

dla mnie to jak ktoś ma dużo fotek na n-k oznacza że albo jest pusty (jak robi sobie zdjęcia samemu, koniecznie widać wyciągniętą rękę, jakby nie umiał ustawić samowyzwalacza), albo próbuje się dowartościować i pochwalić gdzie to on nie był. A jak daje do oceniania swój profil na publicznych forum to już w ogóle.. :O

Gość do alice
teraz takie pytanko:] ktos kto sobie robi sam fote bez samowyzwalacza z wyciagnieta reka jest pusty ale ktos kto sobie robi sam fote ale z samowyzwalaczem, tak ze tej reki nie widac, nie jest puisty?? hmm..ciekawe spostrzezenie i obrazujace polowe polskieggo spoleczenstwa czlowiek moze byc prozny i narcystyczny dopoki stwarza pozory?? brawo alice, naprawde logicznie to Ty sie naucz myslec bez obrazy, naprawde

napisałam, że jak ktoś ma dużo fotek to znaczy ze jest pusty (a ze robi sobie samemu to inna sprawa), naucz się k**a czytać. Poza tym to moja opinia, co sam/a masz tyle zdjec, że tak się rzucasz, czy co?

weszłam przez profil mojej matki, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj

Gość do alice
"dla mnie to jak ktoś ma dużo fotek na n-k oznacza że albo jest pusty (jak robi sobie zdjęcia samemu, koniecznie widać wyciągniętą rękę, jakby nie umiał ustawić samowyzwalacza), " to napisalas Ty, jesli chcesz juz byc taka dokaldna, wiadomo co oznacza nawias, no chyba ze nie uczylas sie polskiego i masz o tym inne mniemanie tak sie sklada, ze keidys mialam fotki na nk, ale juz ich nie mam natomiast nie uwazam, ze w porzadku jest obrazanie ludzi albo inczaej.. jesli cos sie robi, to sie to robi, i niewazne czy czesto czy rzadko, jak ktos daje dupy to daje dupy, nie ma znaczenia kiedy i gdzie, jak kts dodaje fotki to dodaje fotki, nie ma znaczenia ile nie mam problemow, ani z czytanie ani z pisaniem ani ze soba sama, ale Ty najwidoczniej masz taki problem, bo od razu leca KKKK.. no coz. widac jaka jestes brak argumentow to jedynym argumentem staje KKKK gratuluje polotu!!!:O

Gość do alice
miej chociaz troche gonosci i sie przyznaj:} autorko, a Ty nie mow w liczbie mnogiej, bo jak widzisz jedyna osoba ktora ma problem ze zdjeciami jest alice

"nie ma znaczenia ile" ?? sorry, po co komuś kilka prawie identycznych zdjęć? Może od razu dodać 60? Właśnie dlatego nie mam konta, irytuje mnie cos takiego: to ja, z moją siostrą/ciotką/stryjeczną siostrą.... ja pod blokiem, ja na balkonie :O:O

alice a co Ci do tego?? jakby Ci to nie pasowalo nie przegladalabys, i nie bolaloby Cie, ze ktos pojechal na wakacje lub stoi w jednej pozycji z ciotka wujkiem, psem i nawet chomikiem widocznie Ci sie kobieto nudzi i saczysz jad dla mnie ludzie moga miec 500 fotek, a jak mi nie bedzie pasowac po prostu nie bede ich przegladac, i tyle

Gość jak ktoś życia swojego nie ma
to zazdrości życia innym

szczyt hipokryzji?? usunac wlasne konto, a wchodzic, aby obrazac ludzi przez konto matki.. szanuj sie kobieto i innych tez!

Gość namber łan
jesteś spoko za 2 lata chetnie cie wydymam