Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syla.e

SEX na poczatku znajomosci

Polecane posty

Gość syla.e

Nowo poznany facet..Ciagne was do siebie..Ale lepiej go trzymac w niepewnosci..Dac mu czekac..na wasz pierwszy raz..Czy cieszyc sie chwila obojetnie czy jest ona na poczatku waszego poznania..Co facet docieni bardziej...

Gość Adrianna9999
Mysle,ze lepiej poczekac.To co przychodzi zbyt latwo,potem zazwyczaj nie doceniamy

Gość sdvsdvs
To zależy od kobiety i partnera. Jeśli chodzi o mojego, to czułam że nie myśli schematami, że uda nam się porozumieć. Nie wstydziłam się więc że skończyliśmy w łóżku już na trzeciej randce. W swojej obecności mogliśmy być naturalni. No i ta love story ma szczęśliwą kontynuację. Jeteśmy razem piąty rok a nasze dziecko urodzi się wkrótce. A to mój pierwszy i jedyny facet...

Gość faktycznie 657
na to nie ma reguly.. kiedys zaczelam znajomosc od seksu ( no na 2 czy 3 spotkaniu) i tak spotykalismy sie TYLKO na sex przez 7 miesiecy teraz jestem z facetem ponad dwa lata, mieszkamy ze soba, w przyszlym roku slub, a uprawialismy pierwszy sex nie wiedzac nawet jak mamy na imie :P :D ahhhh

Gość syla.e
podobamy sie sobie..znamy sie dopiero 2 tygodnie ponad..natomiast byla możliwość na zbliżenie sex...odmowilam..Ale nie wiem czy 2 razem to zrobie..Choc wydaje mi sie ze powinnam poczekac...bo kto wie co z tego bedzie

Gość uno dos
Naprawde bedziesz sie czula dobrze z faktem, ze rozlozysz nogi przed facetem, ktorego znasz 2/3 tygodnie? Jesli tak, to o co kaman?

Gość eska.e
a jesli mu chodzi oto...

Gość syla.e
wasze zdanie????

Gość echhhhhhh
ludzie są różni , ja poszłam do łóżka z moim facetem na 2 randce a jesteśmy już 15 lat po ślubie . Nie ma reguły sama musisz wyczuć czy to ten.

Facet doceni dziewicę. Jak będziesz gościa przetrzymywać, a miałaś już kogoś, to tylko go wkurwisz.

Gość sylwia.e
??co sadzicie??

Gość Ona rozchmurzona
A co myslicie o seksie na pierwszej randce?

Gość za szybko
nawet nie dajesz mu czasu aby porobił wszystkie niezbędne badania...skąd wiadomo czy nie jest czymś zarażony....skoro z niego taki szybki i łatwy jebaka....to facet podwyższonego ryzyka wyslij go na badania i niech ci przedstawi wyniki badań...tak się teraz odpowiedzialni młodzi zachowują

Gość za szybko
jebaka = je.baka, no wiecie takie jeebadełko

Facet jeśli jest dojrzały i normalny i myśli o Tobie poważnie to raczej będzie mu wszystko jedno czy dasz mu od razu czy każesz czekać. Zależy też ile masz lat. Ja mam 30 i szczerze mówiąc by mnie frustrowało gdybym spotykał się z jakąś panną która przez dłuższy czas nie pozwoliłaby się dotknąć. Jak masz wątpiliwości i jednocześnie nie chcesz faceta zniechęcić i nie wyjść w swoich/jego oczach na "łatwą" to pozwól mu chociaż na jakieś mizianie, macanie. Niech wie że też go pożądasz ale mimo wszystko "porządna" jesteś. Dla mnie to i tak jakieś fałszywe bo przeciętnej kobiecie chce się pewnie co najmniej tak samo jak przeciętnemu facetowi. Jak ludzie się sobie podobają to po co czekać?

Gość syla.e
Ja mam 23 lata on 26..czesto rozmawiamy o sexie...mielismy możliwość sie kochac..ale ja sie nie zgodzilam..Wydawalo mi sie,ze to za szybko..po 2 tygodniowej znajomosci...Ale jesli tak czesto o tym gadamy..to czy mu nie chodzi tylko o ty..albo glowie o to

Gość juzionka
moja kumpela zrobiła loda facetowi na pierwszej randce - obecnie - 11 lat po ślubie :D

Gość ja ze swoim mezem przespalam
sie na 3 randce :) jestesmy razem 5 lat i nie zanosi sie na szybki koniec

Gość syla.e
a zawsze sadzilam ze jesli facet na cos czeka..walczy,to badziej to docenia i tego kogos

Z tym docenianiem to chyba takie babskie podejście. Prędzej się znudzi czekaniem bo miłość od pierwszego wejrzenia to w kinie. Doceni jak mu dasz, bo poczuje się dla Ciebie atrakcyjny. Jak koniecznie chcesz to możesz mu powtarzać że to nie w twoim stylu ale on jest taki zajebisty że nie mogłaś już wytrzymać :) To dopiero doceni :)

Gość krystynadokichoto
kurwa lopez!!! ten tekst jest zajebisty obiecuje ze go wypróbuje ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość krystynadokichoto
a to mozę nie zaziałac??

Gość krystynadokichoto
*zadziałac

@krystynadokichoto: Piszemy razem w dwóch tematach o tym samym :) Zobacz co w tym drugim napisałem właśnie i nie żałuj SOBIE!!! :) Raz się żyje :)