Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna anglia

zeby i need help

Polecane posty

Gość martyna anglia

hejka..mam 15 lat!!wczoraj wyrwali mi pierwszego zeba!!dolna 6 po lewej!!nie wiem co mam zrobic zeby zeby wzmocnic!!moim zdaniem 15 latce zeby sie nie powinny psuc!!co mam zrobic zeby je wzmocnic??i ile lat mieliscie jak wam sie zaczely psuc!!

Gość dsgdgsdfgserg
6 akurat sa przesrane, bo to najbardziej psujace sie zeby... ja mam wszystkie zeby bez jednej plomby oprócz jednej szóstki własnie, która sie psuje, plomby wypadaja i tak dalej i znajomym sie to samo robi, najczesciej sie szostki pieprza :/

Gość martyna anglia
ile masz lat??

Gość ograniczyc slodkie
zapomniec o gumach, jesc duzo nabialu, zaiwestowac w dobra paste, regularnie wymieniac szczoteczke, uzywac nici i odwiedzac dentyste co pol roku

Gość martyna anglia
wczoraj wyrwali mi zeba dala mi starzystke zeby mi wyrwala i chyba uszkodzila mi jednego jeba bo wydaje mi sie ze sie rusza!!jak cos bedzie nie tak moge im sprawe zalozyc??

Gość sateeee
ja przed 18 rokiem życia straciłam aż 4 zęby, tak mi się psuły :( słodycze ograniczyłam, do tej pory nie słodzę i unikam napoi, cukru itp. ale cóż z tego i tak jest beznadziejnie :(

Gość martynna anglia
kurde nie straszcie mnie :P bo bede musiala wstawic:Phihi wiecie ile kosztuje wstawienie??