Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudine2009

Czy to szczyt beszczelności????

Polecane posty

Gość Claudine2009
Eh... dziekuje za wypowiedzi... strasznie sie dzisiaj kolejny raz rozczarowalam i nie moge do konca sobie z tym poradzic :(

Gość Nimfa nocna pora..
grafik spotkan ?! daj spokoj dziewczyno faceto chyba pogielo..co to jest pracujesz dla niego zeby ci grafik robil :/ moze jeszcze ma taki ze w inne dni tyg inne laski ? :/ powiem ci ze to normalne nie jest..uciekaj i to jak najszybciej

Gość Claudine2009
Oj.... nie ejst to dla mnie naturalne, aby mi chlopak podkreslam 25-letni powiedzial, ze spotykamy sie w wekendy plus dni parzyste (bo są wakacje) teraz wyobraz sobie... ciezko pracowalam, aby moc cieszyc sie wakacjami... a dostaje grafik... Bo on chce miec dla siebie "troche luzu" Kazdy ma swoje obowiazki.. Pomimo wakacji ja tez je mam, ale uwazam, ze decydujac sie na powazny zwiazek (bo na taki sie zdecydowalismy) jestem swiadomo, ze zawsze moze liczyc... Problem w tym, ze ja nie moge pojac, jak to on chyba nie ma potrzeby sie widywac, tylko ustalil wyznaczone dni... Powiedz mi prosze, czy to jest normalne?? Rozumeim to tak, ze jesli on wyznaczyl np wtorek, to jesli ja potrzebowalabym go w poniedzialek, to co?? Nie ma i koniec, musze czekac na wtorek, bo ten dzien jest wyznaczony... Czy znacie takie osoby?