Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanie 123

pryszcze i brzydnięcie w ciąży oznacza dziewczynkę???????

Polecane posty

Gość nie wierz babom ze wsi
To sa jakies glupie zabobony ze wsi. Moja bratowa urodzila dziewczynke i wygladala przepieknie w ciazy. Wszyscy mowili "chlopak bedzie". Ja czekam na chlopczyka a cera jest lekko tragiczna:(

Gość gość
Witajcie dziewczyny. To jest moja trzecia ciaza dwie pierwsze chlopcy strasznie zygalam zle sie czulam co mialo wskazywac na dziewczynke jadlam tez duzo slodyczy teraz trzecia ciaza dziewczynka brzuch szpiczasty taki sam jak przy chlopcach poprostu mam taki uklad ciala mam czeste bole glowy co tez niby ma wskazywac na chlopca jedyne co jest inne pryszcze nigdy w zyciu nie mialam tych problemow a uzywam tych samych kosmetykow co zawsze poprostu to sa TYLKO HORMONY. No i tylko mialam duzo gorsze samopoczucie na poczatku ciazy NIE ZYGALAM bylam okropnie senna wrecz obsesyjnie ruchy przy dziewczynce poczulam pozniej ale to znowu wskazuje na ulozenie dziecka NA WSZYSTKO JEST WYJASNIENIE nie wiwrzcie w przesady bo naprawde przez to udzie sie depresji zalapac.....

Gość gość
W ciąży wyglądałam okropnie - pryszcze, nadmierne owłosienie... Urodziłam chłopca. Apetyt też niczego nie podpowiadał, bo raz chciałam jeść słodkie, raz kwaśne.

Gość gość
U mnie było tak na synka wyglądałam ładnie, i każdy mówił że syn na córeczkę wręcz kwitnąco, każdy mówił że będzie chłopczyk, brzuszek miałam niewielki, jedyne co się może zgadza to w ciąży z córką poszerzyły mi się biodra, a z synem nie, mam trochę koleżanek i nie potwierdza się czy jak będzie syn to ładniej a jak córka to brzydnie to racezj zależy od tego jak kobieta reaguje na hormony ciązowe

Gość gość
mi akurat sie sprawdzilo cera mi sie poprawila i wyladniala byl chlopak

Gość gość
A ja potwierdzam , najpierw zmagalam się z pryszczami na czole potem obsypalo mnie po plecach.. Wczesniej miałam gładka cerę , dodatkowo jak wczesniej nie jadlam słodkiego tak w ciąży dzień w dzień musialam zjeść jakąś słodycz. Czy zbrzydlam ?? Nie wiem trudno powiedzieć ale znajomi mówią ze rysy mi się zmieniły... No cóż cora wysysa ze mnie to co najlepsze widac :))

Gość gość
nie mi się bardzo zepsuła cera a urodziłam chłopca ;)

Gość gość
a ja wlasnie na cork zbrzydlam, teraz mam sliczna dziewczynke za to z mnie urode troche wyssala, a jak to moj endokrynolog stwierdzil, mam filmową urodę:)

Gość gość
Mi sie spradzilo odstajacy pepek i szpiczasty brzuch kwignaca chlopiec ... pryszcze tradzik na buzi okragly brUch corcia