Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulllla

PANOWIE!!CZY LUBICIE WYDEPILOWANĄ???

Polecane posty

Gość czarrrnulaaa
weź się chłopie nie kompromituj

u nas mamy różne wersje. niekiedy moja żona jest zupełnie ogolona, ( często to nawet ja działam maszynką tu i ówdzie :) ). Czasami też pozwalamy, aby conieco odrosło, wtedy też potrafi być ciekawie. Jednak jakby się zastanowić to wolę wersję wydepilowaną na zero. Nie ma stresu, czy nie pokłuję sobie języka i czy nie zostanie mi jakiś "kłaczek" :P

Gość czarrrnulaaa
ale czy jest inaczej ????? jak kobieta ma gładką ???

Gość mofo
Nie ma stresu , czy nie pokłuję sobie języka i czy nie zostanie mi jakiś "kłaczek" - :D :D :D a lizesz ja po wzgorku ze ma zostac jakis klaczek ? po co ? po nogach, lokciach i czole tez ja lizesz ? :D '

tak, inaczej wzualnie i podczas stosunku, co Cię jeszcze interesuje?A wogóle skąd te pytanie?

Gość mofo
wygolona dookola cipki, tam gdzie jezyk 'jezdzi' ja jezykiem po wzgorku nie lize wiec nie musi sie tam kobieta depilowac .... argument ze ma byc cala wygolona zeby klak w zeby nie wszedl uwazam za co najmniej smieszny, mam przed oczami faceta ktory jezdzi jezykiem po calej okolicy krocza bo nie potrafi trafic w lechtaczke ....

Gość sayha
no ja jako kobieta nie uwazam wzgorka lonowego za czuly, nie wiem jak twoja kobieta ale to raczej zadko spotykane. jakby mial mnie facet 'zahaczyc' jezykiem o wzgorek to by taki sam efekt osiagnal lizac mi dlon

Gość mofo
OKOLICA LECHTACZKI nie wzgorek lonowy

Gość mofo
a zaglądacie czasami niżej? ' a ty potrafisz czytac ze ZROZUMIENIEM ???? jeszcze raz drukowanymi, czytaj powoli: WYDEPILOWANA NA Z E R O OKOLICA SZPARKI N I E WZGOREK LONOWY BO WLOSY TAM ROSNACE NICZEMU NIE PRZESZKADZAJA CHYBA ZE KTOS SIE ZA BARDZO WCZUWA W ROLE I LIZE CALY TEN WZGOREK. teraz zrozumiales ????

skąd wiesz czy ktoś się wczuwa czy też nie. nie obchodzi mnie też co liżesz a co nie... i nie wiem dlaczego interesuje cie tak bardzo czym ja się stresuję

Gość czarrrrnullllaaaa
Ale w czasie wkładania waszych członków!!! czy czujecie coś inaczej jak dziewczyna ma włosy czy gładko???