Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ninka22

Najlepszy Znak Zodiaku to...????

Polecane posty

Gość bla bla bla bla i takie tam
ja też nie przepadam za pannami... nie lubię generalizować i staram się tego unikać ale jak dotąd w moim prawie 30-sto letnim życiu nie spotkałam "fajnej" panny wszystkie są egoistami, materialistami, cwaniakami, lubiącymi być w centrum zainteresowania, popisywać się choć najczęściej nie mając czym...ect. heh

Gość szooooooooooooooooooook
maja wysokie mniemanie o sobie, probuja pouczac innych,wredne

zgadzam się z powyższym ;)

tzn z szoooookiem się zgadzam :)

Lucky Lucy----> to jesteś diamentem wśród kamieni hihi ;)

wnerwia mnie najbardziej ze sa rozrzutne z pieniedzmi liczy sie dla nich chwila chca wszystko co najlepsze od zycia.

Gość Stasiek co lubi anal...
barany są w pytę :)

bla bla bla bla i takie tam równiez sie z Toba zgadzam pozdrawiam:))

Gość ./../.
Bliźnięta: :::::::::::::::D

qwa spotykam sie z kobieta panna........chyba ja zostawie bo mnie wqrwia mysli ze jest madra itp a chuja jest madra itp

O mamo, skad wy bierzecie takie Panny? Ja nie jestem rozrzutna-wrecz przeciwnie, i Panny ktore znam tez sa raczej oszczedne. Wielkiego mniemania o sobie tez nie mam. Ale zaraz ktos pewnie powie, ze wyjatek potwierdza regule :P A tak poza tym, uwazam ze Wodniki sa bardzo sympatyczne :D

Gość blixniaczka szuka wodnika
ja jestem blizniakiem, lubicie blizniaki??? szukam wodnika :P

Gość oczywisie twoja stara

Gość DarCiał
Będę mówic z własnego doświadczenia;)Dodam,że każdy jest inny i nie ma co generalizować,ale wiele razy mi się sprawdziło że ludzie spod tych samych znakow zoodiaku byli podobni:) Jestem strzelcem i napisze wam z kim sie dogadalam z kim nie:)Tzn jestem bardzo wesołym i tolerancyjnym człowiekie,pogadam sobie z każdym,ale tylko tak na chwile;)Oto moja lista:) KOZIOROŻEC-hmm,ciezki znak,uparty,pracuś,czasem zbyt poważny 7/10:) WODNIK-wesoły i czasem b,szalony niż ja:)Jestem na tak:) RYBA-ojjjj,mile wrazliwe ale cos jest nie tak,nie mam przekonania BARAN-100% TAK:) BYK,hmmm strasznie dużo gadają:)tez pracusie,dosc pilne znaki,moze byc tak jak koziorozec 7/10 BLIZNIETA,ok ale nie w 100%,mają dwulicową naturę 90% na tak:) RAK,nie nie nie:)zbyt uczuciowe i wrazliwe,do tego zaborcze,nieszczere,kapryśne i fałszywe.Same złe wspomnienia mam LEW-mój kochany lwiak:)uwielbiam,100% na tak:) PANNA-hmm,znam jedna zabawna panne,ktora bardzo lubie,reszta na odstrzał:)Marknotne,poważne,facet-mamisynek...no dużo złych wspomnien:) WAGA-hmm roznie jak waga:)raz jedna szale wyżej,raz niżej:)Generalnie na tak:)lubię,lubię,ale jedna mi podpadła przez brak stabilnosci:) SKORPION-strasznie mnie intryguje:)Dobrze się dogadujemy,ale nie wiem czy wspolną przyszłość umielibyśmy stworzyc:)Ale bardzo seksowny i inteligentny znak:) STRZELEC:)wspalnialy:)100% tak,wesoly,dowcipny,kochający życie,sport;)tj to:)

BLIZNIETA,ok ale nie w 100%,mają dwulicową naturę 90% na tak jestem spod znaku bliźniąt i niestety muszę się z tym zgodzić, tak mam podwójne oblicze :P

baran oczywiscie!!! ;) i wszytskei 3 z żywiołu ognia:) fire oh yea ! :classic_cool:

Gość Samiś
Moim zdaniem najlepszy znak to ' Strzelec ' ponieważ mój.... heh ; d urodzona - 21.grudnia < 3 zapamięta tą date .! heh ; p nie no moim zdaniem strzelec najlepszy no dużo pracowity , dąży do celu lubi sport i tp. ja jako strzelec ; -dużo pomysłów -zazwyczaj sie nie boje -nie lubie fauszywców -czasem stanowcza -najważniejsza cecha ; prawie na wszystko mam zwisa ; * no bo strzelce takie są < 3 < 3 < 3 < 3 totalnie na luzie i taki typowy ziom to strzelec nom strzelec ma dużo luzu na wszystko zwisa liczy sie tylko wygoda i ładnie wyglądać ; ** hah Strzelec najlepszy < 3 k.c.

Gość Sumire_chan
Lew , Skorpion , Strzelec ; p

Gość Yachu Chrystek
Rak - pozdrawiam raczki

Gość gość
Spośród mężczyzn? Lwów i Bliźniąt raczej nie znam ale nie ufałabym zbyt mocno, Strzelce urocze, ale nikt nie jest taki jak Panny i KOZIOROŻCE :)

Gość gość
Nie zapomnijmy o Byku, nawet niezły jeśli nie Casanova, Wodnik ciężko się przyczepić czegoś. Z reszty to ryzyko ogromne, trzeba selekcjonować co nie znaczy, że się nie trafi nikt godny uwagi;)