Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe czy zrobia artykul

Wysłałam maila do pudelka z prośbą

Polecane posty

Gość ciekawe czy zrobia artykul

Drogi pudelku pewnie obserwujesz to co się dzieje na świecie, ale proszę i błagam, wiadomo, że wasz serwis czyta masa ludzi i łatwiej do nich dotrzeć, uświadomić, a nawet i zainteresować tym co się dzieje. Czy moglibyście poświęcić jeden artykuł np. o Świńskiej Grypie i o szczepionkach, które sa złe i spowodują, ze jeszcze gorzej będzie się działo na świecie? tutaj oddaje link do artykułu - http://wolnemedia.net/?p=16241 - oraz tutaj - http://wolnemedia.net/?p=16660 - Pudelku wiem, ze wy jesteście wolnymi mediami, a nasze media popularne o tym kompletnie nie mówią! Żaden TVN czy TVP1, nie mówi o tym tylko sieją chora propagandę, że wszyscy będą musieli się szczepić przeciwko Świńskiej Grypie.Lekarze i naukowcy biją na alarm żeby nie dać się szczepić, w USA zaczynają składować miliony trumien(http://www.youtube.com/watch?v=P9qpfD8fPdE) Poczytajcie proszę komentarze pod artykułami, dużo ludzi wie co się dzieje na świecie, ale większość jest nieświadomych. Matki chcą szczepić nowonarodzone dzieci przeciw Świńskiej Grypie, lekarze i naukowcy przestrzegają przed tym, ale informacje lekarzy nawet nie przebijają się przez media (http://www.youtube.com/watch?v=XfKiomse_0c&feature=related). Proszę pudelku poświęć jeden artykuł Świńskiej grypie, ludzie muszą wiedzieć! Muszą się zainteresować tym co się dzieje. W was nasza jedyna nadzieja. czytelniczka. jak sie podoba? :)

a kogo to?? obchodzi... jest taki kawalek w TELEWIZJI MOWIA to posluchaj :D swinskiej grypy nie ma i nie bylo to tylko by ludzie przestali przejmowac sie kryzysem a zajeli swoje glowy czyms innym :D:D:D

Gość chyba raczej madre
wiadomo ze pudel ma branie i tysiace ludzi codziennie na niego wchodzi moga poruszyc ta sprawe

Nie ma szans. Ale moze widzialas jak Jola Rutowicz kupuje bulki? To sie nada.

Gość chyba raczej madre
jak co? otworz oczy to zobaczysz co sie dzieje

Gość ja w to wierzeeee
chyba nie czytasz zbyt uwaznie :o walsnie chodzi aby uswiadomili ludziom to zeby sie NIE SZCZEPILI bo to jest sciema a szczepiac sie juz beda mieli zarazki swinskiej grypy w sobie :o

hehe ja tez mieszkam w Londynie i nawet jak bylo apogeum tej paniki to mialam to w dupie. Mialam wazniejsze sprawy na glowie niz spierdalac przed kazdym kto kichnie:D

Gość ja w to wierzeeee
ja to rozumiem za to ty czytac ze zrozumieniem nie potrafisz :)

To jestesmy zone 2 buddies:D:D Czy to nie zone 2? I jak sie mieszka? Duzo Polakow?

Gość wam się chyba wszystkim
coś porabało. W pudelku to mozna czytać kto kogo rznie w tym momencie, a nie jak się leczyć na grypę.

No to dobrze, ze malo, dla mnie to wyznacznik tego czy okolica jest w porzadku:) No niestety, wiesz jak jest:D Widoki bardzo ladne, dlatego sie tam przenioslam, bo rekinem gieldowym nie jestem:D:D:D

2 miesiace to juz niedlugo, zleci bardzo szybko. Nie bedziesz teksnila?

No ok:D Mi mija straaaasznie szybko. To faktycznie fajna praca, lepiej niz biegac z taca badz sciera:P

Sama, ja nie z tych pielgrzymow, co cale dynastie sprowadzaja:D:D:D Ale mam tutaj przyjaciol sa dla mnie jak rodzina:) Chociaz mama byla u mnie 3 tygodnie teraz, rozstawiala po katach mnie i mojego przyjaciela, klocilysmy sie ostatnie 2 dni, a dzisiaj odwiozalm ja na lotnisko i pusto mi i smutno... I tak sobie pomyslalam, ze polecialabym to Polski, ale nie ma opcji siedzialam ostatnio 2 miesiace i sie obijalalm:)

Gość dpdidiif
dobre :D