Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aky

rozmiar pierścionka zaręczynowego

Polecane posty

Hej! jak to możliwe, że mam rozmiar pierścionka mniejszy niż 7? kompletnie się na tym nie znam... a muszę wiedziec jaki mam rozmiar, bo chłopak szykuje się z oświadczynami... ściągnęłam więc ze strony Yes odpowiednią miarkę, przyłożyłam jeden z pierścionków i wyszło że jest mniejszy od najmniejszego rozmiaru. ;( a dodam, że ten pierścionek i tak jest na mnie troszkę za duży. jsk jeszcze można ustalic rozmiar???

Gość Pstryczek
idz do jubilera..i tam ci dadza przymierzyć specjlaną miarkę

ej no 7-ke to nosza dziwczynki 5 letnie idz to pierwszego szklepu, jubilera i po przymierzaj na pewno masz rozmiar od 12-16 to zalezy od budowy i ukladu kostnego, tuszy...... pozdrawiam

idź do jubilera, zabierz najbardziej pasujący do Twojej dłoni pierścionek, on go zmierzy miarką jubilerską. tylko pamiętaj, że przed zakupem trzeba zmierzyć ten sam pierścionek w różne dni, bo czasem palce są napuchnięte, a czasem dłonie zmarznięte i wtedy może wystąpić nawet 2-rozmiarowa różnica.

dzięki:) widocznie coś źle zmierzyłam, chyba się wybiorę do tego jubilera ;) ehh

Gość jwscjndo
Dlaczego niby to ma być pomyłka z 7? Ja mam 24 lata i mam rozmiar uwaga:5! Mam szczupłe, krótkie palce, nic z tym nie zrobię

Gość
ja mam 11m a palce mam takie srednie ani grube ani bardzo chude a jaka ogólnie masz posture ile wazysz//

nie musi zbaierać pierscionka doi jubilera.. w każdym sklepie jest taka specjalna miarka-przymiarka... po prostu wejdź i zmierz.. i będziesz wiedziała.. dla przykładu .. moja żona nosi obrączke 11,5 i jest typem patyczaka (długie chude palce) ja jestem ciut wiekszy od niej i nosze rozmiar 32 :) --> ale duże dłonie to przekleństwo mojej rodziny :)