Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopocik

co na prezent bratu ?? helppp

Polecane posty

Gość klopocik

hej mam maly problem z prezentem. kupujemy sobie z bartem male upominki tylk otak w ramach z epamietamy o urodzinach;) no i ja juz razem z moim chlopakiem kupilismy mu miedzy innymi portfel bo ma zniszczony. mowie to jego dziewcyznie zeby juz nie kupywala a ona co ?? kupila mu drugi;/ i teraz wyjdziemy na idiotow w niedziele bo dostanie dwa portfele:( juz poslzma na ugode i ten bym odprzedala tatowi ale co kupic mu w zamian zeby wyszlo taniej?? dodam ze kosmetykow i perfumow ma duzo tak samo jak ubran..ma ktos jakis pomysl ?? pomocy:(

Jaka kwota i ile lat? Ja z moim bratem (25) nie miewam problemow z prezentami :D może mi się uda Ci doradzić :)

Gość klopocik
moj brat bedzie mial 22 lata w niedziele. powiem wprost ze niemam za duzo ;/ bo juz jedna czesc prezentu mamy. wiec zostalo m itylko jakies 20-30 zlotych:(:( wiem ze to malo no ale my sobie kupujemy naprawde symbolicznie..bede wdzieczna jesli ktos mi pomoze naprawde:):)

Gość klopocik
wlasnie pasek juz tez mu kupila jego luba bo wczoraj z nia gadalam;/ cholera specjalnie jej pwoeidzialam v=co kupilam zeby juz nie kupowala portfela a widzicie co zrobila wrrr;/

np t shirt- znajdziesz jakies po przecenia ;-), nowe sluchawki do ipoda? hmmm tez mam zawsze taki problem z moim bratem a kupowanie mu kosmetykow to już banał. okulary to nie jest zły pomysł, widzialam w reserved narawde fajne i do tego przecenione

A jakie ma zainteresowania? Moj np uprawia trial i jest vw maniakiem, a chłop ze mna uprawia sporty ekstremalne i fotografuje. Dlatego mi latwo trafic z prezentam. A Twój?

Gość klopocik
z okularami dobry pomysl tylko wiecie jak to z tym jest..najlepiej jak kazdy sam sobie namierzy bo kazdy jednak ma inny ksztalt twarzy :(

Gość klopocik
moj brat jest elektornikiem i naprawia wszystko co sie da hehe . oprocz tego jest maniakiem swojego sprzetu w aucie;/ ;p a kolejny temat cos czuje zaloze prawie taki sam tylk oco kupic chlopakowi bo moj jest i nauczycielem i informatykiem...skonczyl dwa rodzaje studiow..wiec mu to juz wogole niewiem.ja nigdy niemam pomyslow:(

Bratu możesz kupić jakiś duperel do samochodu, fajna naklejke, smieszny zapach itd facetowi (moj tez informatyk,hehe, jednak wole z nim skakac na bungee niz programowac) - jesli korzysta z laptopa fajne skinny na niego

Gość Lipsssss
nie chce się czepiac ale najbardziej rozśmieszyło mnie ten bym odprzedala tatowi :D:D:D

Gość klopocik
ludzie nie czepiajcie sie pisalam na szybko i bledy sa ;)