Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka1972

chcę sobie kupic markowy zegarek

Polecane posty

Gość kamoren
A ja sie Was chcialem zapytac czy znacie marke zegarkow Citizen? W sklepie e-zegarek.pl znalazlem w dosyc dobrej cenie a ze moj ostatni zegarek ulegl zniszczeniu to musze sobie jakis kupic co o tej marce sadzicie? :-)

Gość alissson
Bardzo ładny :) sklep ma widzę ogromny asortyment. Na pewno coś sobie tam znajdę, akurat szukam sklepu z niedrogimi i ładnymi zegarkami. Dzięki za namiary.

Gość sommer27
W ofercie https://e-zegarek.pl/ znalazłem bardzo fajne zegarki Emporio Armani zastanawiam się nad zakupem jednak jak zwykle mam jakieś dylematy... co jest teraz w modzie mam na myśli sportowy styl czy bardziej elegancki? Mam 27lat doradźcie mi!

Gość majkalob
Emporio Armani to bardzo dobre zegarki, jakościowo i designowo. Ceny też nie są duże w tym sklepie o którym piszesz. Ja bym się nie zastanawiała tylko brała :)

Gość Lucynjia
E-zegarek ma dużo markowych zegarków, to polecam w tym sklepie czegoś poszukać. Ostatnio w modzie Emporio Armani, Glycine czy Avi-8, dobre marki ;)

Gość goniaczek121
Na e-zegarek ja również jakiś czas temu kupowałam dla siebie zegarek Atlantic. Bardzo dobra jakość, szybka dostawa zdecydowanie polecam

Gość gość
Ja lubię zegarki Miugo, są na prawdę fajne, a teraz fajny zestaw zrobili z lawendą i herbatą- taki akurat na prezent i jest do tego zniżka - 30 %

Gość viskuza
Ciekawe ceny w sklepie e-zegarek.pl faktycznie! Mój mąż już niebawem będzie kończył 30 lat i pomyślałam, że właśnie taka forma prezentu będzie najlepsza. Jakiej marki zegarki byście polecali najbardziej?

Gość wjenka0987
Jordan Kerr ma teraz fajne damskie modele, bardzo eleganckie - kazdej Pani sie spodoba na pewno

Gość gość
Polecam Ci rozważyć zakup zagarka z tej marki https://www.otozegarki.pl/zegarki/rosefield Naprawdę nie wiem co ludzie widzą w zegarkach Michaela Korsa, które są kilkukrotnie droższe i według mnie gorzej się prezentują. Mam dwa zegarki z Rosefield, te modele z tarczą z masy perłowej. Po prostu cudo!