Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer_one_two

Spóźniony wyjazd poślubny, Turcja

Polecane posty

Gość summer_one_two

Co o tym sądzicie, będziemy się dobrze z mężem bawić? Planujemy ten wyjazd i ciągle coś wyskakiwało, dwa lata po ślubie w końcu wyruszamy. Turcja to dobry kierunek? Mój mąż bardzo chce tam pojechać, mi tez sie podoba. Wybrałam taki hotel, może ktoś był i wie, czy jest tak jak w katalogach? http://alfastar.pl/Turcja,kraj/kurort,Konakli/hotel,Seal+of+Star/#cennik

Gość trąba bomba
zapytaj lepiej na ogólnym, tam jest taki topik "turcja, kto był" Pariss jest ekspertką w kwestii turcji;)

Turcja to doskonaly kierunek!:-)Zycze udanego wyjazdu,a opinie o hotelu sprawdz sobie na jakims portalu,np.tripadvisor.

Gość jarze_ain
kieruneczek fajny i drogo nie mają w tym biurze, więc spoko, nie wiem co się by dało utargowac, chyba że na miejscu na pamiątkach :)

Gość sunshine 22
Polecam Portugalię we Wrześniu. Ja rok temu byłam na takiej wycieczce z Alfastarem. Niezapomniane wakacje... :)

Gość rodiik
portugalia jest super tez polecam, albo z alfastar albo eco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aleja_m
jak z mezem to fajnie, powinno byc dobrze a cena w alfastar tez jest ok wiec nie ma co zbednie sie stresowac :) milej podrozy i dobrze sie spakujcie :)

Gość convi
Ja bym z chęcią się wybrała na jakąś wyspę jak Madera cz na przykład brytyjska Jersey, chociaż z drugiej strony mogłabym się też zaszyć z moim partnerem w jakim kameralnym bajecznym miejscu. ;)

Gość olatola1
Byłam w Turcji w tym roku i kraj bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jechałam tam trochę bez przekonania, z zerową wiedzą na temat Turcji. Ja akurat byłam na wybrzeżu egejskim. Na plus: Piękne widoki - morze, góry, zieleń Brak bezczelnej nachalności ze strony tubylców (trochę zaczepiają, ale to nic w porównaniu z Egipcjanami czy Tunezyjczykami) świetne jedzenie, brak sensacji żołądkowych, co zawsze przytrafiało mi się w afrykańskich krajach. Co mogę doradzić - gdy zdecydujecie się na wycieczki, poszukajcie lokalnych biur podróży. Ceny dużo niższe niż u rezydentów, a jakość wycieczki podobna, w turcji jest dużo Polaków, więc lokalne biura podróży zatrudniają również polskich przewodników. Nam udało się znaleźć nawet polskie biuro podróży:)

Gość klassi
o fajna sprawa z tymi lokalnymi biurami podróży, mam nadzieję tylko że nie zdzierają z rodaków ( Polak za granicą robiący biznes nie zawsze bywa przyjacielem ;/) Poza tym jeśli chodzi o podróż poślubną to mi nawet wystarczyłby pobyt w jakimś malowniczym miejscu w Polsce. Na przykład na coś takiego w Głęboczku http://bit.ly/o0RqQG :)