Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie proszę was.

Dziewczyny które mają buty adidas - pomóżcie

Polecane posty

Mam problem i liczę na waszą pomoc. Otóż kupiłam przez internet buty sportowe adidas i okazały się za duże. Po mimo dokładnego wybrania numeru. W opisie butów było podany rozmiar 39 - 24,5 cm (wkładka). Więc kupiłam bo moja stopa ma 24 centymetry a lepiej mieć w sportowych butach o te 0,5 cm więcej. Wszystko było by dobrze gdyby nie to że wkładka ma 26 cm!!! Tak więc jeśli macie w domu buty adidasa w rozmiarze od 37 do 38 bardzo was proszę zmierzcie wkładkę i podajcie mi jaki ma rozmiar.

no to ładnie co but to inny rozmiar :/

Gość idz kupic do sklepu dobry
rozmiar tego samego modelu. I na drugi dzien idz oddac mowiac, ze sie rozmyslilas ;)

fajny pomysł ale nie przejdzie :D Pomóżcie kobietki bo muszę wymienić na dobry rozmiar.

Gość idz kupic do sklepu dobry
czemu nie przejdzie? Nie mam w poblizu sklepu z butami adidasa? To zadno oszustwo. Buty nowe, ten sam model. Tylko sobie podmienisz ;)

Mi sie wydaje,że nastąpił błąd przy kupnie przez neta ,piszesz że 39 miało 24,5 wkładkę a przysłali ci z 26 centymertową :) Możesz napisać ,że nastąpił błąd i wysłano nie ten numer ,bo jak mniemam patrzyłaś na rozmiar 37-38 tak jak tu napisałaś więc i wkładki są do nich dopasowane ,bo jak by to było kupujesz buta 37 rozmiar a wkładka 26 cm długości to przecież do buta ie wejdzie ?