Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrub

niska czy wysoka

Polecane posty

Panowie co sądzicie o niskich kobietach? zwracacie na ulicy na takie uwagę?

ej no bez przesady, ile jest takich modelek 175cm? poza tym co ma wzrost do urody?

Ależ skąd! Przecież wzrost jest jedną z wielu cech która sprawia czy ktoś jest seksi czy nie. A buźka, pupa w gruszkę, piersi, uśmiech... etc. etc... :)

Gość icefox
z tego co widze to faceci wlasni gustuja w takich karzelkach. Im wyzszy facet, tym nizsza dziewczyna, chyba mysla, ze taka niska bedzie miala wezsza cipke i to ich podnieca:O

wiem... ale ja mam tylko 158 cm, jestem proporcjonalna, ale przy wysokich koleżankach czasem czuje sie jak dziecko...:(

Gość krasnoludkowa
katrub, a co mam ja powiedziec?- 152cm... :/

No właśnie, skoro proporcjonalna to czym się przejmujesz? Icefox - węższą? Eee.... Ja myślę że po prostu mało liczy się wzrost i tyle. Jeśli dziewczyna jest sympatyczna i uśmiechnięta, a do tego zgrabna - wzrost jest ostatnim elementem na który zwrócę uwagę.

Gość Wysoki wielbiciel niskich kobi
Niskie są fajne bo przy stosunku na stojąco nie trzeba podskakiwać by wsadzić całego!

Wysoki wielbiciel niskich kobi to rzeczywiście wyjątkowo cenna uwaga :/

Gość hanka20
właśnie faceci wolą niższe!ja mam172cm wiec w sumie mi się wypośrodkowało trochę;)jak facet jest niski to pomykam na płaskich jak wysoki to moje ulubione 10cm szpile:)

Gość ideał kobiety ***
niska z płaską głową i rękoma do ziemi.. Zeby w trakcie robienia laski można jej piwo postawić i żeby nie przerywała obciągania jak jej się sznurówka rozwiąże hehehehehe

Gość mini hunter
pierdolicie głupoty - jeśli jest niska i zgrabna to same zalety dla faceta łatwiej taką wyobracać dochodzą nowe pozycje w łożku. Warto także pamiętać że takie małe słodziutkie stworzonko ma ciasną szparke...;)

Gość Wysoki wielbiciel niskich kobi
A jeszcze jedna uwaga, podczas robienia loda nie musi się schylać!!! Może być też śmigiełkiem, trzeba włożyć penisa do cipci, walnąć w głowę i już się kręci, jak śmigiełko!!!

Gość nie zwracamy uwagi

katrub ja tez mam 158 :P i jakos nie narzekam na brak zainteresowania ze strony plci przecownej jak i mej wlasnej :P nie masz sie co przejmowac wzrostem :) wazny jest ogolny wyglad :)

Gość polka_________0
no ja też mam 158 w dodatku mam trochę ciałka czuję się fajnie, ale czasem jak stoje przy kolezankach czy kolegach tez mam glupie uczucie, ale moze kiedys zaczne ubierac jakies szpilki i bede miala 165 cm, dodam ze mam 16 lat już nie rosne, no ewentualnie wyciagne sie moze do 160 cm, rozmiar buta 38 i jestu git, te wieksze czesto maja 40 i wzwyz i potem nie ma na nich butow, czesto gadalam z kolezankami na ten temat i mowia, ze ja to przynajmniej sobie skrócę spodnie, a one nie dodadzą sobie przeciez, sa po prostu za dlugie w senisie wysokie ;p

Gość minihunter
Panowie widzieliśćie przykład niskiej dziewczyny - Littlesensitive Powiem tak jeśli masz naprawde 158 i fotka jest autentyczna to niezłe zamieszanie pewne robisz w wśród płci brzydkiej ....;) P.s. Założe się że większość z Twoich qumpli podkochuje się w Tobie.:)

Gość joozio
duzi faceci wola male bo.. male kobiety gustuja w wysokich z powodu kompleksow. bo diei tez beda niskie wyzsze nie maja tego problemu wiec maja wiekszy wybor. oczywiscie ich wzrost w gore

Gość modelka
joozio - a ja sie z Toba nie zgadzam xD na to nie ma reguły . A ja mam 173 ;/ i tez chcialabym byc wyzsza

Gość wwwq
Mam 180 cm wzrostu, jestem ładna i zgrabna i do tego mam ciasna cipke, duzo wezsza niz wiekszosc z was karły.. ;)

Gość Mały śliczny karzełek
A wysokie dziewczyny wkurza to, że ich własne chłopy oglądają się za karzełkami, podrywają karzełki i uważają, że karzełki są urocze, miłe, zabawne, sexy... Ja nie mam nic przeciwko, że jestem karzełkiem 160cm. I nie moja wina, że niektóre dziewczyny mnie nie cierpią i dokuczają z powodu wzrostu, nie zachęcam ich facetów a oni nie widzą we mnie karzełka (jestem miła, potrafię słuchać, nie jestem złośliwa i prawię innym dziewczynom komplementy, co jest rzadkością a facet widzi, że ja kompleksów nie mam). Poza tym jak jesteście zazdrosne to nie wyśmiewajcie innych dziewczyn bo od razu widać, że: zakompleksiona, zazdrosna, zawistna, małe poczucie własnej wartości itp. Śmiać mi się chce, bo mimo tego, że kilka razy spotkałam się z tym , że przy swoich facetach dziewczyny wbijały mi jakieś szpile to niestety na ich facetach nie robiło to wrażenia (a ja wiedziałam, że dziewczyny czuły się zagrożone). No i uważajcie kochane bo jak się małe wkurzą to zaczną Wam za złośliwe uwagi podrywać facetów :P a wtedy nie ma siły :D To pisałam ja karzełek pozostający w stałym, udanym związku ze 188cm chłopem :P Dajcie sobie na luz wysokie, nie sączcie tak jadu, złość piękności szkodzi :)

Gość wwq
nie w szpilkach nie chodze, chodzac w szpilkach kazda kobieta chce dodac sobie kilka cm, ja juz nie musze isc sobie dodawac.