Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieeeeeeeeee

tlusta zanieczyszczona cera co robic?

Polecane posty

Gość pomozcieeeeeeeeee

nie pomagaja kosmetyki, mascie od dermatologa tez nie skora jest tlusta pelno grudek, jest zanieszczona brudna nie wiem juz czego zuywac probowalam juz chyba wszystkiego

Gość hmm nie jestem ekspertem
ale ja do twarzy bardzo lubie używać piling kawowy - biore łyżeczkę kawy, dodaje żel do mycia i tym szoruje buzie. Lepszego pilingu nie miałam, skóra jest ładna i oczyszczona. Polecam też minimalizm kosmetyczny - jakiś żel lekki do mycia, nie kremowy, albo moze byc micelarny, mydło siarkowe co jakiś czas i lekki kem nawilżający. Nic więcej. Moim zdaniem po jakimś czasie skóra powinna lepiej wyglądać.

Gość pomozcieeeeeeeeeeee
z kawa wyprobuje, objetnia jaka? a zel nie wiem jaki, mam strasznie wrzliwa cere i kazdy podraznia

Najlepiej najzwyklejsza, szkoda zbyt dobrej kawy ;) Tylko ostrożnie z szorowaniem. A szukałaś jakiegoś żelu w aptece do wrażliwej skóry? Może byc z tych tańszych typu iwostin, pharmaceris lub tołpa, albo z tych droższych typu vichy.

Gość pomozcieeeeeeeeeee
na drozsze mnie nie stac a iwostin srednio pomagal:Otołpa nie probowalam

Gość pomozcieeeeeeeeeeee
a w jakiej cenie sa te kosmetyki

Oj to już najlepiej sprawdzić w pobliskich aptekach, bo niestety ceny róznią sie w zalezności od apteki o nawet 10-20 zł.Ale w okolicach 30-40 powinnas kupić. Z pharmaceris mam płyn micelarny, jest przyjemny, nie zapycha. Nie pamiętam ile za niego dałam. Z tołpy nie miałam nic do twarzy ale balsam borowinowy do ciała sobie bardzo chwale