Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e5 to ja

POMOCY! jechać z tym na pogotowie?

Polecane posty

Gość e5 to ja

ciągle siedzę i ryczę... okropnie pieką mnie i szczypią wargi sromowe! mam na nic pęcherzyki, wypryski (nie zauważyłam ropy). o siusianiu nie ma mowy, ból wtedy jest tak duży, że mam odruch wymiotny :( kupiłam w aptece maść i globułki dopochwowe, na razie użyłam jednej i posmarowałam się maścią, ale i tak nic nie pomaga... nie mam jak się na jutro umówić do ginekologa - rejestracja do 15, prywatnie nie mam kasy, moja mama wyjechala na tydzien (mam 17 lat). nawet nie wiem czy mam iść najpierw do ginekologa, czy do rodzinnego :( ten świąd mam od 2-3 dni, wcześniej się nie umówiłam do lekarza, bo nie mam jak - dopiero godzine temu wróciłam znad morza... proszę, poradźcie mi, bo ból jest okropny!!!

Gość e5 to ja
nie puściłam się, mam chłopaka stałego - zawsze to robiliśmy z prezerwatywą, opryszczki, czy czegoś podobnego też nigdy nie miał

Gość e5 to ja
i proszę, pomóżcie mi, bo to naprawde jest okropne, a nie mam się do kogo zwrócić o pomoc...

Gość skąd go znasz
skąd możesz wiedzieć ze nie miał opryszczki ?

Gość cxvvcx
"nie puściłam się, mam chłopaka stałego " no tak, to wyklucza mozliwosc puszczania sie 💤

Gość jesli ty nie puściłas się
to twój chłopak napewno się puścił i zaraził cie jakimś świństwem

Gość
idz do ginekologa od razu, nie bedziesz potrzebowala skierowania. tylko panstwowo beda pewnie kolejki:( kure, wspolczuje ci:(

Gość e5 to ja
cxvvcx - i po co zaraz takie durne komentarze? ja prosze tylko o pomoc, co mam zrobić. skąd go znasz - jesteśmy razem 2 lata, on sam wcześniej niczego nie zaobserwował. ja byłam jego pierwszą - on moim pierwszym. może miał, ale sam nie wie o tym, w każdym bądź razie co mam zrobić?!

Gość jeśli cokolwiek jesteś w stani
w stanie zrobić jutro poza doczłapaniem sie do rejestracji, to sobie rób, idź do ginekologa, do przychodni, znajdź numer telefonu zadzwoń dziś i zapytaj jak lekarz jutro przyjmuje i co zrobic w takiej sytuacji, jesli tam nie byłaś, to założą ci normalnie kartę, może w takiej sytuacji jeśli lekarz jeszcze przyjmuje to już dziś ci pomoże

Gość sdasded33e
Czyżby rzerzączka? MOzesz jechać natychmiast do szpitala do ginekologa, albo dermatologa, lub urologa.

Gość e5 to ja
psychiczna - właśnie tego się obawiam, a weekendu nie przeżyję :( jutro z samego rana pójdę do mojej przychodni, najwyżej pójdę prywatnie i kasę pożyczę...

Gość e5 to ja
tak, faktycznie, dobrze, że starsze kobiety takie rzeczy nie spotykają! raz byłam u ginekologa w poradni dla kobiet - przyjmuje tylko do 14 :(

Gość
idź do gina jutro, powiedz że to sprawa pilna i nie wytrzymasz z bólu. do dentysty też z bólem można. jeśli masz jeszcze takie serowate upławy to moze być grzybica, ale globulki i krem nie działają po 1 zażyciu leków może to być też wirusowe- rzerzączka, rzęsitkowica, kiła (chociaż tam nie bolą wypryski), hpv...

Gość takim czyms soie zaraza tylko
przez stosunek , wiec jesli twoj chlopak nie mial to ma -zdradzil cie i zarazil albo usiadlas kapalas sie w zasyfionej wodzie albo jakas trujaca ryba z morza wlazla ci w pipke ... alboooooooooooooooooooo heh trudno powiedziec duzo mozna gadac , idz do lekarza no i wsio nikt ci tu bolu nie zabierze

Gość syette
rownie dobrze mogla sie zarazic w kiblu w restauracji bedac nad morzem, skad mozecie wiedzec :/ I autorko idz do lekarza, jakiegokolwiek, jezeli nie mozesz isc do gin.

Gość a ciebie bazienka
twoje wypryski bolą czy swedzą ?

Gość e5 to ja
a myślicie, że jeśli rejestracja jest do 15 to teraz ktoś odbierze jak zadzwonie?

Gość e5 to ja
zadzwoniłam i babka powiedziała, że nie mają tam ginekologa, a w internecie wyraźnie jest napisane, wrrr :o :(

Gość kaffamara
jak masz przypadek nie cierpiący zwłoki to śmiało idziesz do ginekologa w przychodni i pytasz go czy przyjmie cie dziś bo strasznie cierpisz widziałam takie przypadki i lekarz nigdy nie odmówił z tego co zaobserwowałam nie musisz prywatnie wydawać kasy jak nie masz

Gość
oj nie tylko przez stosunek, grzybica pochwy dopada mnie za kazdym razem po skorzystaniu z publicznej toalety ... chociaz np. takie hpv przelazi w 75% przez gumke... autorko- jak juz zaczniesz sie leczyc to proponuje zalatwic leki rozwniez facetowi, inaczej bedziesz miala zakazanie wtorne- zarazisz sie od niego ponownie

Idz do szpitala bezpośrednio na oddział ginekologiczny.To wcale nie musi oznaczać że twój chłopka cie czymś zaraził.

Gość
mnie wypryski nie swedza ani nie bola z prostej przyczyny- nie mam ich ;p a ze moj zawod i przyszle studia zahaczaja o takie choroby, dlatego wiem jak zachowuja sie krostki ;p

w szpitalu masz dyżurnego ginekologa. Mozesz iść odrazu.

Gość e5 to ja
dzięki wielkie :) zaraz poszukam jakiegoś najbliższego szpitala

Gość umów się na pojutrze
tymczasem kup sobie lactacyd femina płyn ginekologiczny i to stosuj.

Gość spartakus
troche sie na tym znam,bo moja matka pracuje w poradni dla kobiet.grzyb to nie jest.drozdze tez nie.albo zlapalas rzezaczke,np basen,albo kile,to nie strachy,czas pokaze.nie masz kasy to nie oklamujmy sie,pozycz i idz pryw.bo wiesz jak jest w tych poczekaln...zjedza cie tam...mysle ze na izbe przyjec mozna isc,nie pogonia cie...