Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itaaka

Czy dziecko rujnuje kobiecie młodość ?

Polecane posty

Gość mlodamtkatezz
to zalezy co masz na mysli mowiac mlodosc -tak owszem odpada chlanie po nocach ,ćpanie ,ruchanie z kim popadnie ;)

Gość takkkkkkk
tak

Gość Hipolita
A kiedy chciałabyś byc matką jak nie w latach kiedy jesteś jeszcze własnie młoda i masz siłe? po 50-tce? jest pare lat kiedy wszystko się kręci wokół dziecka.ja urodziłam dziecko jak miałam 25 lat,teżłam jeszcze młoda i lubiłam wyjść z meżem to tu to tam.teraz dziecko ma 7 lat i nadal jestem młoda.jest na tyle duża że już wszystko rozumie,a ja znowu cieszę się zyciem

Gość hfiafwafl
Generalnie nie tylko chlanie, ćpanie i ruchanie z kim popadnie odpada....kulturalne wyjścia, np. do teatru bądź kina wieczorem też odpadają jeśli nie masz z kim zostawić dziecka, spontaniczne wyjazdy, grille itp. również. Samo wyjście do sklepu gdzieś dalej od domu to cała wyprawa, nie można zapomnieć o piciu, pieluszcze na zmianę w razie awaryjnej sytuacji, trzeba poczekać aż dziecko zje bądź wziąść jedzenie ze sobą (mówie tu o 4 miesięcznym dziecku). Ogólnie musisz planować wyjścia tak aby wrócic na kąpanie, które w większości rodzin planuje się koło 19, bo rodzice chcę sobie odetchnąć wieczorem (w 4 ścianach oczywiście). Ponadto samotne podróżowanie komunikacją miejską może przyprawić Cię o nerwicę... tak wiele się zmienia i możnaby rzec, że dziecko rujnuje młodość, tylko już je mając nie myślisz tak o tym