Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owoc lata

potrzeby lozkowe facetow

Polecane posty

Gość owoc lata

Mam znajomych sa malzenstwem od 4 lat zanim wzieli slub byli ze soba okolo 2 lat, rok temu urodzil im sie syn. Podczas spotkan normalnie bylo mowione ze Ola musiala "skakac" po Marku i pilnowac by nie wycofal sie przed wytryskiem by zaszla w ciaze. Ola zaszla w ciaze wiec podczas jej trwania nie wspolzyli ze soba. Maly ma ponad rok i wciaz wiem ze nie wspolzyja ze soba mimo ze spia w 1 lozku. Jej jest to obojetne naomiast zastanawia mnie facet - ok niewielkie potrzeby moze miec kazdy ale zeby w ogole? u ich normalnie rozmawiamy o tym ze oni w ogole nie wspolzyja a my czesto. Nie mam smialosci sie spytac Marka - dlczego nie w koncu to nie moja sprawa. Pytanie on nie ma na nia ochoty czy co? Nie podnieca go? Naprawde 1 raz sie spotykam z tym ze facet ma zone pod reka, nie kloca sie , sa normalna para a w loku tylko spia

Gość yhyhyhyhyhy
Na setke ma inna na boku

hmmmm sex w ciąży jeśli nie ma przeciwskazań ma też swój smaczek ;) ale to indywidualna kwestia (zaznaczam, że dwa razy byłam w ciąży!) Co do faceta to... moze ma kochankę? a moze ogląda sobie gazetki w łazience na dobranoc? a może .. a moze.. dla mnie bynajmniej dziwne :? na mojej drodze spotykałam takich co to mieli ochote zawsze :P :P :P

to częste zjawisko, zwłaszcza wśród kobiet które wyszły za mąż tylko po to żeby zajść w ciążę. jak facet ma niewielkie libido to przez jakiś czas bedzie sie z tym godził. ale prędzej czy później... to się dobrze nie skończy. na głębsza analizę - kto kogo nie podnieca, o co własciwie chodzi - nie ma się co silić. nie znamy wystarczającej ilosci faktów.