Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez zonaa

pyt do mezatek o zdrade

Polecane posty

Gość tez zonaa

drogie zony, czy ufacie bezgranicznie swoim mezom??Wiem ze kada mysli ze jaj maz jest ten jedyny i ze tak samo on mysli o niej i dlatego wzieliscie slub, ale czy faktycznie ufacie tak do konca?? Czy macie ta pewnosc ze was nie zdradzi??Tyle sie teraz tego slyszy... Czy jednak boicie sie tego?

Gość jlkjfskljdslfkjdsgkljdgsa
jj nie wiem, mój mąż cały czas gada że w ogóle mu zdradzanie w głowie nie jest, ale jak 3 lata temu był w sanatorium to pisał z jakąś laską. Do dziś przysięga nawet na dzieci że to nic, tylko koleżanka, że mnie nie zdradził i nawet się z nią nie całował. Do tamtej pory bezgranicznie mu ufałma, teraz pomimo że minęło tyle czasu jakaś rysa została. Dodam że chyba tą laską trochę był zauroczony, ale jak kazałam mu spadać do niej to od razu się oduroczył

zdradzają.... i to jak!!! trzeba filtrować telefon, biling, przeglądać portfel w poszukiwaniu paragonów z miejsc gdzie z nim nie byłam, z zainteresowaniem oglądać wszelkie certyfikaty ze szkoleń i pomagać w rozliczeniu delegacji. Mój wpadł przypadkiem przez koleżankę z pracy - nie wiem co mnie tknęło ale zadzwoniłam, przedstawiłam się inaczej i spytałam czy moge z panem XYZ, lala mi na to, że nie ma go bo ma dwa dni urlopu .... a menda "pojechał" na szkolenie do Mikołajek.... tydzień później podstępem pytałam ile ma urlopu bo musimy zrobić plany wakacyjne..... no i tych dwóch dni brakowało :P menda ;) w pracy rozliczam zagraniczne delegacje pracowników, jest typ, który zawsze zmienia pokój na dwuosobowy (w tym samym hotelu).... zawsze wciska potem że ktoś się pomylił, zadzwoniłam do hotelu i upomniałam Panią, że robi błędy, ona powiedziałą, że miał dwójkę i był z jakąś panią.... a żona gotowała małe ziemniaczki w domu ;)