Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylaa

Pokazywac facetowi od poczatku znajomosci ze Ci zalezy

Polecane posty

Gość Sylaa

Podoba mi sie facet..Lubie sie do niego przytulic pocalowac,natomiast on nie okazuje tak uczuc..Czy ja powinnam okazywac moje?

Gość Sylaa
spotykamy sie od niedawna...On nie mowi zbyt wiele,czy mu sie podobam,czy o naszej znajomosci..

Gość semigallia
dziewczyno spokojnie - sama piszesz, ze znacie się od niedawna, facet musi to przetrawić:) np mój facet w pierwwszych 3 mcach związku, zaczynał się do mnie przytulać tylko jeśli ja wykonałam pierwszy krok, albo jeśli ja nie robiłam nic, to on się przytulał dopiero po kilku godzinach - kiedyś go zapytałam na co czeka, to mi powiedział, ze przeciez musi poudawać "męskiego" :P:P Teraz już nie mamy tego problemu, on wręcz czasem narzeka, że "zmiękł" i się zrobił "przytulankowy", a wcześniej nigdy nie miał takich inklinacji:) Natomiast moja rada jest taka - pozwól facetowi nadawać tempo rozwoju związku, inaczej możesz go wypłoszyć, on musi czuć że Cię powoli zdobywa (a przy tym sam się z Twoją obecnością oswaja), a nie że Ty na niego poluesz, uwieszasz się na nim i zaraz zaczniesz dzieci planować.

może jest nieśmiały, albo też mu na tobie zależy i nie wie na ile sobie może pozwolić żeby cię nie spłosztć

Gość Ktoś taki
Możesz okazywać uczucia, ale nie okazuj desperacji.

Gość Sylaa
znamy sie moze 3 tygodnie..Bylismy juz razem na 3dniowym urlopie,z jeszcze jedna para,jego znajomymi.On jak i ja jestesmy po podobnych przejsciach.Jesli chodzi o zwiazki..Potem również podobnie spotykal sie z wieloma dziewczynaki,z ktorymi on konczyl znajomosc.Zawsze nie bylo tego czegos.ja mialam tak samo jak i on..A teraz sie boje..Skoro tak czesto mu nie odpowiadalo,teraz specjalnie nie okazuje ze mu zalezy..Smiejemy sie jest milo..ale np nie pocaluje mnie od tak..Czasami jak wyskoczymy sie opalac,on zlapie mnie za noge..Dotknie jakos..Ja lubie sie przytulic do niego na chwile..Poglaskac po twarzy..Ale to chyba okazuje zbyt ze mi zalezy..Moze lepiej jak okaże mu jak i on mi ze jest mi lekko obojetny..