Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona rozchmurzona

co myslicie o seksie na pierwszej randce

Polecane posty

Gość ona rozchmurzona

niedopuszczalne i glupie? czy szansa na milosc. Czy w takim wypadku mozna liczyc na udany zwiazek? Moze ktos tak mial i jest po prostu szcesliwy? Warto ryzykowac?

Gość nie warto zawsze jeszcze
zdąrzysz

Gość ona rozchmurzona
Male cycki szczescia zycze:) a oferma to pewnie facet :P

Gość ona rozchmurzona
dziubek dlaczego tak myslisz?

Gość ona rozchmurzona
upupupuup

Gość Ktoś taki
Kobieta która oddaje się facetowi szybko, nie jest traktowana jako dobra partia do dłuższego związku. Jest to głęboko zakorzenione w psychice faceta, a ma związek z tym, że chcą wychowywać własne potomstwo. Rozumowanie jest następujące - jeśli mnie się szybko oddała, to równie szybko zrobi to z innym.

Gość ona rozchmurzona
A jak kobieta potrzebuje tylko bliskosci i czułości i nie chce tego robić z innym i daje to temu facetowi do zrozumienia. To jak facet myśli?

Gość aaaa.....
mi wydaje się,że nie ma reguły. Byłam z chłopakiem prawie 5lat (obecnie mamy przerwe), wylądowaliśmy w łóżku w ten sam wieczór, w który się poznaliśmy, nie doszło do niczego tylko dlatego,że nie miał gumki. Dodam,że to miał być mój pierwszy raz, później zaczekaliśmy jakies 3mies.

Gość krystynadokichoto
autorko mam ten sam dylemat.pozanałam w necie faceta oboje mamy po 25 lat.piszemy ze soba od maja.. fotki mamy cały czas dzwonimy do siebie,piszemy o wszystkim wydaje nam sie ze juz sie w sobie zauroczylismy.. mielismy sie spotkac ale niestety musiałam odwołac spotkanie i teraz najprawdopodobniej jutro albo w niedziele sie spotkamy.. mimo tego ze nie widzielismy sie real..to jest miedzy nami straszne napiecie..rozmawialismy o ewentualnym seksie..ale ja czasami mam jakas watpliwosc czy pózniej nie wykorzysta tego przeciwo mnie on oczywiscie nie nalega mowi ze wszystko w swoim czasie ze wszystko jak ja chce.. ale ja czuje ze jak sie spotkamy to...

Gość ona rozchmurzona
A ile macie lat?

Gość krystynadokichoto
po 25 lat oboje a wy? i jak sie poznaliscie?

Gość ona rozchmurzona
przepraszam no tak 25, ale to chyba niczego nie zmienia. Ja tez nie wiem co mam zrobic. Widze po rozmowie, ze ma do czynienia z mezczyzna z klasa. Mam nadzieje ze jak sie poznamy to tez tak pozostanie. Dodam ze nie mialam partnera przez dluzszy czas. On tez sie z nikim nie spotykal

Gość ona rozchmurzona
My tez przez neta. on ma 27 lat ja 24. Nie widzialam go wczesniej ale czuje ze mogloby byc fajnie

Lubię :) Wczoraj dostałem na pierwszej randce :P Ale w zasadzie to takie było jej założenie od początku. Zresztą w zasadzie każdy z moich czterech poważniejszych związków zaczął się od seksu na pierwszej, max na drugiej randce :)

Gość ona rozchmurzona
I nie przeszkadzalo Ci to? Nie myslales o niej: pewnie mnie bedzie zdradzać? Troche mnie przeraza powazniejsze CZTERY zwiazki. Ile w takim razie masz lat? i Ile te zwiazki trwaly? I czy nie myslales o tych dziewczynach ze sa latwe?

Gość ona rozchmurzona
Z drugiej str nie jest zle isc z facetem na 1 randce do lozka. On wtedy wie na pewno ze Ci sie podoba. Wypowiadajcie sie bo nie wiem co myslec

Gość aaaa.....
Poczekaj aż się spotkacie, czy będzie chemia... w moim przypadku tak było. Nie mówiąc,że miałam 17lat i go w ogóle nie znałam ale coś mi mówiło,że mogę mu ufać. Wy jesteście nieco starsi, więc mysle,że nie powinnaś mieć takich dylematów. Poczekaj na jego ruch a potem zobaczysz,co zrobisz.

Gość
ja mysle ze pomyslnosc zwiazku nie zalezy na ktorej randce bedzie seks, moze byc dobry zwiazek jak sie pojdzie do łozka na 1 randce a moze byc zly jak sie pojdzie po 2 latach, i na odwrot nie ma reguły

Gość krystynadokichoto
tutaj jednak nie ma zasady ja z moim byłbym przespałam sie po miesiacu znajomosci chyba z 4 razy sie widzielismy a bylismy 3 lata ze soba nigdy nie usłysząłam ze by mi coś wypomniał..no ale to był on a jak z innymi to nie wiadomo chociaż ten moj pbecny smsowotelefoniczny facet uwaza ze mamy 21 wiek i jezeli mamy ochote oboje to przeciez nic złego.. ale ja od poczatku podchodziłam do tego ze nie szukam faceta na stałe tylko raczej sex i przyjazn wiec sie nieobawiam tego ze mnie "zostawi"po tym naszym wspolnym bzykanku a z drugiej strony on sie chyba bardziej zaangazował niż ja..ciagle tylko misiu,kotku,kochanie,czy zastanwaiałas sie nad tym ze mozemy sie zakochac w sobie...bla bla.. bla.. albo ze on wie jakie mam marzenia i plany na przyszłosc..-być z nim.. a jha raczej go stopuje i staram sie udawać zimną.. i obojętna chociaż coraz trudniej mi bo jego słowa i głos mnie rozaniela ....;)

Gość ona rozchmurzona
no tak ale zeby zaryzykowac potrzebna jest odwaga. Ja sie boje tego ze facet nie bedzie mnie szanowal

Gość ona rozchmurzona
heh :) a jak u mnie bedzie tak, ze ja sie bardziej zaangazuje? A on w ogole albo troche

Gość krystynadokichoto
to sie nie angażuj wiem ze to trudne ja sie nie potrafie zauroczyc bo mam nauczke po byłym.. ale to inna historia poprostu baw sie dobrze i skoro to facet z netu to miej jeszcze kogos innego na oku..?no cos w tym stylu nikt nie kazde ci sie bzykac ze wszystkimi ale ja na ta obecna chwile randkuje z kilkoma facetami oczywiscie z żadnym nigdy nie było niczego wiecej..niz kawa czy piwo czysto kolezensko a jezeli z tym moim wypali to nie bede sie z nikim umawiała poprostu nie chce zostac sama jezeli on bedzie chciał mnie skrzywdzic..

@ona rozchmurzona: Mam 30 lat. Poważniejsze związki to raz 10lat prawie, raz 1.5 roku i dwa razy po 3mc :) Powtarzam, jeśli to poważny gość, poważnie myślący o tobie to dlaczego miałby Cie nie szanować? Ale to chyba ja taki trochę też posrany jestem bo mam do tego podejście ogólnie takie że wszystko jest dla ludzi. A szacunek do drugiej osoby buduje się na innych zasadach niż pożądanie. I może dlatego z regóły tak szybko dostaje :P

Gość ona rozchmurzona
Te dziewczyny mialy szczescie ze trafily akurat na ciebie. Ale kiedys byl topik. Dziewczyna pisala ze ma 30 lat poznala faceta przespala sie z nim i sie potem do niej nie odzywał. Czyli wiekszosc mowi ze warto zaryzykowac. A toba lopez chyba troszeczke kieruje meska solidarnosc co?

Gość ona rozchmurzona
A jak powie: to pani juz podziekujemy

Nie wiem. Piszę w zasadzie o sobie. Ale jak pisałem jak dziwny jestem :) Z drugiej strony jesli sie z gościem prześpisz i Cię potem oleje to znaczy że od początku tylko o jedno mu chodziło. Ale nie ma tego złego. Może seks będzie fajny i ty też będziesz miała z tego radochę :) Bo wszystkie te wypowiedzi to w takim tonie jakbyśmy tylko my faceci mieli z seksu przyjemność :)

Gość ona rozchmurzona
My tez mamy troszeczke radosci. No dobra dużo. Ale nie chcialabym sie upewniac po fakcie. Po was to splywa jak po kaczce a ja na przyklad przezywam kazdy zwiazek i do wszystkiego podchodze emocjonalnie. Wiem ze moge sie oparzyć ale kusi mnie. Nie wiem czy bede twarda ale jak nie zaryzykuje to nie bede wiedziala. Facet wydaje sie dojrzaly a jednak mam watpliwosci.

Gość ja jestem przeciwna
oczywiscie jesli ja mialabym brac udzial w tym seksie:P inni to moga i bez randki:D mam swoje zasady, jestem dziewica, nie wysarzcy mi pozadanie, musi byc uczucie, przywiązanie, poczucie bezpieczenstwa.