Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zona kochanka

miedzy tesciem a tesciowa- konflikt

Polecane posty

Gość mama zona kochanka

kurka, jestem postawiona w dosc glupiej sytuacjoi. Moi tesciowie ostatnio wciaz sie kluca, lepszy kontakt mam tesciowa, ostatnio na zakrapianym grilu zaczela sie zalic na meza, ze jej wyznal ze prawie ja zdradzil, ze dostje anonimy ze on ma zamiar ja zostawic(teraz wyjezdza za granice do pracy) z kolezanka z ktora prawie sie przespal, ze specjalnie sie kluci z nia zeby miec pretekst, i tak sie zalila mi, ze ma dosc ze nie wie juz co robic, ze ja wkurwia a le jednosczesnie widzialam jak jej przykro, ile sie nagadala na niego. A tera tesciu dzwoni do mnie czy ona dzwonila gdzies wtedy do jakiegos faceta ze przypuszcza ze ma kogos na oku, ze mam podpytac i nic nikomu nie mowic, a juz napewno jej. I jestem miedzy mlotem a kowadlem, niewiem kogo sluchac za kim stac, choc tak naprawde sama dokladnie niewiem co miedzy nimi sie dzieje. Co mam robic, nie chce sie wtracac i mieszac, to ich sprawy.Jestem rozbita.

moze powiedz im ze nie bedziesz ingerowac w ich sprawy i niech to zalatwia miedzy soba.bo glupio ci i niezrecznie w tej sytuacji.