Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujukukuyuk

dlaczego niektórzy faceci są tacy????????

Polecane posty

Gość ujukukuyuk

oznałam na wakacjach chłopaka, wszystko było fajnie pięknie... (zaznaczam, że tylko się całowaliśmy)... obiecaliśmy sobie, że to się tak nie skończy... przez pierwsze 2 tygodnie codziennie smsy, telefony..kilka razy dziennie..... aż tu nagle koniec!! zero odzewu...!!! przecież zrozumiałabym łatwiej gdyby napisał mi chociaż, albo zadzwonił i powiedzial: "to już koniec" albo coś w tym stylu...a tu nic!!!! to już mój 2 raz w moim 21letnim życiu kiedy chłopak mi robi coś takiego!!!! nie odbiera telefonów, nie odp na esy........ przecież to nienormalne!!! wolałabym naprawdę, żeby powiedział mi "spadaj" coś takiego niż to......... a ja strasznie tęsknię... płaczę przed monitorem...nawet nie mam z kim pogadać, bo wszystkie moje koleżanki są na wakacjach proszę napiszcie coś...

haha pewnie ten ciul ma dziewczyne i ona mu zabroniła pisać do ciebie

Gość ujukukuyuk
ale przez 2 tygodnie było wszystko super... dzwonił... pisał smsy... kiedy się budziłam dostawałam już od niego wiadomość...cale dnie byliśmy ze sobą w kontakcie.....jak to może się odmienić w ciągu kilku dni....?? i do tego w takiej formie?? przecież to jest kompletny brak szacunku dla tego co było...... ;( wiem, że to głupie, ale nie mogę powstrzymać łez........ nie wiem co mam robić....

moze 2 tygodnie nie widzial sie z dziewczyna bo byla np na obozie jakis czy cos haha

a potem sparwdzila mu tel wykasowała twój numer iii szukej wiatru w polu haha

Gość bo juz tak
tak juz w zyciu jest faceci to swinie jedyne co potrafia to klamac

Gość bua ha ha
widocznie było tylko pisanie i nic więcej. Skumał, że nic z tego więcej raczej nie będzie i zamilkł.

Gość bua ha ha
bo już tak -> tak juz w zyciu jest faceci to swinie jedyne co potrafia to klamac -> tak, uczymy się od kobiet :)