Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata998

Sex w dni płodne

Polecane posty

Gość Agata998

Czesc, mam ogromne pytanie.. Kochałam sie z chlopakiem w dni płodne nie spóscił sie we mnie ale na nastepny dzien miałam biały gesty śluz słyszałam ze w śluzie mężczyzny tez sa plemniki proszeo pomoc !!..

Przecież tego typu tematów są tutaj niezliczone ilości. Poszukaj i z pewnością znajdziesz odp :) Jeżeli boisz się że zaszłaś w ciążę, to dlaczego tak ryzykujecie?????? Tego zupełnie nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem...

Gość wierra 333
ja tez tego nie rozumiem! najpierw seks bez zabezp[ieczenia a pozniej placz ze moze w ciazy totalny brak odpowiedzialnosci

Gość Agata998
Czy zna ktos odpowiedz na moje pytanie???!!

Gość Kittyyy.
Ten płyn zawiera plemniki, które są na tyle słabe, że nie są zdolne do zaplodnienia. Jesli ten sluz byl ciągnący, to możliwe, że to normalny sluz plodny. Ja tez wiele razy uprawialam seks bez zabezpieczenia w dni plodne, robilam tak przez niecaly rok, ale teraz uzywam prezerwatyw, bo ostatnio przezylam niezly stres. Spoznial mi sie okres przez tydzien, zrobilam 2 testy, ale w koncu go dostalam... Wiem, ze bez gumki jest lepiej, ale uwazam, ze to zbyt ryzykowne.

Plemniki w preejakulacie nie zawsze są zbyt słabe. Osobiście znam jedna parę, która w ten sposób wpadła inie ma mowy o nie zdążeniu, bo po paru chwilach przyjemności doszła prezerwatywa. Ponadto nie ma żadnych dowodów na to, że taka ciąża nie jest możliwa (wikipedia to nie medyczne źródło - bo chyba tylko wikipedia twierdzi, że to niemożliwe :) ).

Gość kolciakolcia
nie rozumiem cie autorko, i innych dziewczyn podobnie myslacych, skoro nie chcesz miec dziecka to chyba powinnas unikac seksu w dni plodne- w dodatku bez zabezpieczenia.. hehehe. bez prezerwatywy kocham sie tylko kiedy mam pewnosc ze mam dni nieplodne czyli od razu po okresie i tuz przed - oczywiscie bez finiszu we mnie ;p

Gość nie klikac nie klikac
NIE KLIKAĆ WYŻEJ !!! JEST TAM WIRUS !!!!