Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

____

Nadpobudliwe niemowle ?????

Polecane posty

Mój snek 10m-cy nie usiedzi !! Nie chodzi o to, że ma siedzieć i się nie ruszać, bo wiem, że to niemożliwe, ale On non stop macha rękami, nogami ..... wymachuje non stop. Nawet jak na brzuszku leży to nie spokojnie tylko cały czas wykopuje nogami, macha rączkami. On po prostu jest nadpobudliwy czy jak? Ma tak od zawsze ....

Gość też mama..
i tak już zostanie, zbieraj siły bo jak nauczy się chodzić to będziesz za nim musiała się nabiegać, i się nie przejmuj bo mój też tak miał i dopiero teraz jak ma 3 lata jest spokojniejszy

moj tak mial, ma i pewnie mu to zostanie. Nie dosc, ze bardzo wczesnie poszedl, ze wlezie wszedzie i zadna przeszkoda go nie powstrzyma przed osiagnieciem celu, to w nocy tez sie kreci jak wskazowki zegara :D

Gość bukaa
Najprawdopodobniej jest bardzo żywym dzieckiem. Mój syn też był taki, jak skończył 4 lata to trochę się "ustatkował", ale do dziś energia go roznosi i nie potrafi wysiedzieć.

Oj skąd ja to znam:) U nas od kiedy córka zaczęła zdawać sobie sprawę z tego że kończynami można machać , nie jest w stanie usiedziec spokojnie ani chwili:) Jedyny niepedagogiczny szalenie sposób na nią to Mini Mini wystarczająco głośno włączone aby ją zainteresować. Naturalnie jest to środek ostateczny , kiedy trzeba ją na chwile zostawic samą:)