Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TineX

Czuje się podle po tym co się dowiedziałam

Polecane posty

Spotykam się z facetem o 5 lat od siebie starszym. Jestem osobą bardzo atrakcyjną przez co mi trudno znaleźć normalnego faceta. Myślałam żeby się jakoś oszpecić już przez to wszystko. Otóż w czym problem moja przyjaciółka spotkała się z najlepszym przyjacielem tego chłopaka razem spędzili wieczór i dużo rozmawiali o mnie i o nim. Po czym przyjaciel powiedział 'wiesz on z nią się spotyka tylko po to by ją wreszcie zaliczyć bo to taka cnotka'. Owszem mam taką opinie bo bardzo się szanuje, problem w tym że bardzo jestem zadurzona w tym chłopaku i nie wiem co mam teraz zrobić. Mamy w planach wspólne wyjazdy i plany... a teraz czuję się oszukana i kolejny raz jako przedmiot!

Gość frefef
skad wiesz ze to prawda?? Moze przyjaciolka ci zazdrosci i sama to zmyslila??porozmawiaj z chlopakiem i powied mu cos ie dowiedialas. A jesli zaprzeczy to po prostu nie idz z nim do lozka przez dluzszy czas i sama zobaczysz czego on tak naprawde chce

Gość eeeeeeeeeee
e tam, kumple facetów często to zazdrośnicy i złośliwcy. Mało kiedy przyjaciel faceta i dziewczyna faceta dażą się super sympatią. Moim zdaniem tak tylko powiedział, ze złośliwości. Cóz... spotykaj się dalej z facetem, sama wyczucjesz czy można mu ufać.