Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

____

co się dzieje z moim mężem ????????

Polecane posty

Ostatnio jest jakiś inny: ma mniejszą ochotę na sex, a jednocześnie przykłada większą uwgę do swojego wyglądu np. przed wyjściem do pracy. Czyli do pracy ładnie, pięknie, a w stosunku do mnie ogólnie wieje chłodem... Albo coś zrobiłam nie tak? Albo sama już nie wiem... Biorę też pod uwagę to, że może już mnie nie kocha, ale niby czemu miałoby tak być?

Sama jesteś isiotką co widać po toku myślenia! WON !!

Gość typowe
oznaki zdrady

Gość paulinka1919111
Po to jest kafeteria zeby pogadac, posluchac rad, wyzalic sie, na huj ktos odrazu rzuca taka note i kogos obraza? to nie jest przeciez przyjemne, wiem ze sa ludzie i ludziska, ale nikt nie powiedzial ze nie mozna tu o tym pisac... Niech nie pisza takie co wlasnie pozniej zostawiaja takie hamskie posty... Żenada... nie martw sie kochana... Ja uwazam ze to nie sa oznaki zdrady, sama tak mialam, myslalam ze moj facet przy mnie to sie zaniedbuje hehe a jak gdzies wychodzi to jest wystrojony, ja zpaytalam wprost o zdrade, on sie zasmial... powiedzial ze to dla niego samego... Powiedzial ok, spoko, poznije obserwowala jego zachowanie, czasem mialam wrazenie ze cos jest nie tak, ale to minelo... Nic mam nadzieje sie nigdy nie wydarzylo pomiedzy nim a jakas laską, zreszta moj facet nie ma tak kolezanek, albo ma a ja o nich nie wiem hehe :p n nie wiem co mam powiedziec hehe.... Tpo ze facet sie stroi to jeszcze nie powod do zdrady o !

Gość omg znowu
ten temat juz byl, nie powtarzaj wciaz tego samego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chociaz zmnien tresc a nie kopiuj to samo