Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny sen

dziwny sen

Polecane posty

Gość dziwny sen

Jestem osobą nie przepdajacą za dziećmi (mam 28 lat) i czasami zastanawiałam się, czy może cos ze mną nie tak... Ale cóż tak wygodnie :) Dzieci to problem. Oststniej nocy ni stąd ni z owąd przyśnilo si się, że urodziłam dzidzię. Nie mogłam się przełamac, ale wzięłam ją na ręce... i się w tym dziecku zakochalam. Sen się skończył, ale uczucie trzyma mnie do tej pory... Kurcze, czy myślicie że sen może poczynić takie zmiany w sposobie myślenia?

Gość dziwny sen
no w ciaży to raczej nie jestem. Skąd Ci to do głowy przyszło? :)

Gość dziwny sen
sprawdzałam w senniku. To bardzo dobrze. Zapowiedz pozytywnych zmian :) A tego mi akurat brakuje..

Gość dziwny sen
ale pod tym linkiemnie wchodzi żaden artykuł :(

Gość ja jak spotykam
się z nową dziewczyną, zadaje czasem pytanie:" czy lubi dzieci", próbuje po tmy sprawdzić czy jest to w porządku dziewczyna, czy nic nie warta "księżniczka" którą nie warto się zajmować, oczywiscie często mogę sie mylić, ale zazwyczaj się sprawdza

Gość dziwny sen
ale co znaczy ze jak lubi to jest ok? Ja nie przepadam, mdli mnie jak panny dziamdziają nad obcymi dziećmi... Ale kurcze teraz po tym śnie mnie trzyma... chyba chciałabm takie...

Gość dziwny sen
no to by było... chociaż zaczymanm o tym poważnie myśleć, więc kto wie :)

Gość ja jak spotykam
u mnie akurat to pytanie jest wazne, bo moja byla nie lubiła dzieci, w ogóle rozpiueszczona była ;/. Ale oczywiście na pewno nie każda taka jest. nie jestem też nawiedzony oczywiście, dla mnie bardziej sie liczy reakcja na to pytanie, niż sama odpowiedź, mam kumpele w twoim wieku mniej więcej, tez wczesniej nie lubila dzieci, a teraz chce miec

Gość dziwny sen
heh, mi się pewnie tez odmieniło... Cały czas mam tę małą twarzyczkę przed oczyma... taka słodka była...