Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertyuiotryu

Impreza czy pasuje taki zestaw?

Polecane posty

Gość okropieństwo

Gość hallo hallo
czy to już haloween??

Gość ertyuiotryu
no dobra,leginsy musza zostac i buty tez,to poradzcie zamiast krytykowac.Jaki top do tego?

Gość trtrtrt
o fuuuj bez obrazy ale ja bym nawet na bal przebirancow sie w cos takiego nie ubrala...

Gość lolianamatiana
zmien tylko top na bardziej gladki,jakis czarno-fioletowy?albo załóż kolorowe rajtuzy po leginsy.Ale bluzka nie do tego stroju.Reszta okej:)

czy nie lepiej zamiast tych koszmarnych leginsow(uwierz faceci uwazaja to za okropienstwo,szczegolnie na imprezach-obok w pokoju byla dyskusja na ten temat i kazdy jak jeden mąż twierdzi ze to wresz obrzydliwe i szpeci nawet czasem fajna laske)kupic np w H&Mie czarne spodnie rurki plus np jakies sandaleczki na szpilce i tunikę? To co wybralas moim zdaniem jest nie do zaakcepetowania.Najlepsza z tego wszystkiego jest tunika,ale tez nie rzuca na kolana pzd

Gość ertyuiotryu
dziekuje za porade:)pozdrawiam :)

Gość o maaaaatkooooo
dziewczyny,wyjrzycie dalej niz wiocha w Polsce!w UK te leginsy sá na topie.No moze rzeczywiscie nie do tych rzeczy ale teraz to sie wlasnie nosi!A p[ropzycja tych sandalek na obcasiku i tuniczka to jakas masakra!Do zalozycielki topiku-zmien tunike na top asymetryczny(napewno jak jestes w uk to wiesz o co chodzi),nastepnym razem wklej to na forum w uk bo w Polsce to bedzie modne ale za rok.;)

Tunika super, buty też:-))) Załozyłabym tylko do tego gładkie legginsy i byłoby lux:-0

Gość hgfn
leginsy sa ok,ale nie z dziurami!!Nie mozna slepo podążac za modą.Jak chcecie odstraszac facetow to polecam ten zestaw.Leginsy tak,ale na co dzien.opcja rurki jest o wiele lepsza

Gość general speaking
a kto powiedział,ze leginsy nie moga miec dziur?? tak jak sa modne postrzępione dzinsy tak i leginsy maja juz inne fasony.Normalne czarne leginsy odchodza w zapomnienie.A tak na marginesie to co maja do powiedzenia faceci??to jest moda i o to chodzi a nie o to co powiedza faceci i co im sie podoba.

Gość nie wszystko co z UK
nie wszystko co z UK jest od razu dobre

dobra może leginsy z dziurami są modne ale mi się kompletnie nie podobają;/ właściwie nie widziałam jeszcze stylizacji z nim która uznała bym za świetną. na gwiazdach, modelkach, na ulicy, blogach ale nic co by było naprawdę udane. 2 najlepsze jakie widziałam ale i tak według mnie co najwyżej ujdą: http://www.pixiemarket.com/store/images/Final7645.jpg http://www.refinery29.com/editorial/img/sideswipe_instory5.jpg

Gość ajauwazamze...........
są świetne.Za to kompletnie nudne są zwykłe leginsy.Wieje nuda.A co do UK to zasada jest taka:ze najpierw jest w stanach,potem wUK,potem reszta świata i i...Polska.

Gość anonimkaanonimka
dziewczyny jeśli zakładacie coś żeby być "modnym" a nie po to żeby podobać się facetom to ja już tu nic nie rozumiem!!!

Gość anonimkaanonimka
a wzorowanie na lady gaga to już całkowita porażka!!!

Gość ajalubiea
a mnie sie podobają te leginsy.Zznacznie ciekawsze od tego co sie widzi na ulicach,wszędzie gładkie gładki i gładkie.Komponując fajny strój do tego mozna wyglądac super.mozna założyc rajtuzy w drobniutką siateczke i do tego fajny to,a jak dojdą szpilki stiletto to juz wogóle super:)

Gość rajstiopki okk
buty okropne, rajstopy piękne;)

Gość rajstopki ok
Właśnie te dziury dodają uroku, inaczej to by wyglądały jak zwykłe getry, które nosiłam za czasów przedszkola i podstawówki;/

Gość cos co jest modne
nie zawsze oznacza ladne i seksowne. Czasami jest to tylko trendy...

Gość legginsiaki
widze ze zdania na temat leginsiakow z dziurami podzielone. teraz takie gadanie, a potem same kupicie;p mam takie i ostatnio jak je zalozylam zrobily prawdziwa furore :D dopasowane to czarnej obcislej tuniczki wygladaly super

Gość tjaa.
jakby jedna z druga p[osluchala co sadza o takiejmodnisi inni ludzie a szczegolnie faceci to nie zalozylaby juz tegona tyle nigdy w zyciu...tomoze pasuje,ale zbuntowanej gimnazajlaistce a nie kobietom ok20 czy 30 r.z o starszych nie wspominajac