Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciello

Moj typ kobiety!

Polecane posty

Gość marzyciello

Lat 28-32 Sredniego wzrostu :168-175 Nie za szczupla biust C-D Wlosy do ramion, zwiazane w kucyk Ubrana skromnie ale z klasa, Plytkie polbuty, czolenka ew jakis maly koturnik Zadnego rozu, kozaczkow, tipsow i innych dekoracji rodem z pigalaka Jakis wisiorek delikatny, moze byc bursztyn albo jakis kamien Okulary Intelektualnie rozwinieta, oczytana, Rozmarzylem sie! Gdzie jestes gdzie..

Gość Iiiiiiiiii
18 lat 160 cm nie za szczupła biust c/d włosy do ramion(szyi) rozpuszczone ubrana czasem skromnie czasem nie buty czasem wysokie czasem nie oczy podkreslone, zamaskowane niedoskonałosci_ make-up - no- make-up łańcuszek srebrny okulary ...

Gość marzyciello
do tego jakies stonowane ponczoszki, dekolt zarysowany, bron boze nie wyeksponowany! mhmmmmm

Gość do autora topicu
w Polsce kobieta powyżej 168 cm jest uważana za wysoką :P

Gość spi...
Jeśli chodzi o twarz to nie masz żadnych wymagań? Trudno uwierzyć... A charakter oprócz tego że ma być oczytana i rozumna jest Tobie obojętny?

Gość marzyciello
Twarz...nie musi byc zwalajaca z nog pieknoscia..a charakter...najlepiej ciut zolzowany by bylo ciekawiej...

Gość spi...
Bo co mnie uderzyło w Twoim opisie, to skupienie się na cechach zewnętrznych, a to niezbyt dobrze wróży. Tak czy siak - powodzenia

Gość marzyciello
zasne..zasne..myslac jak niose na rekach taka niewiaste przez pola pachnace swiezo skoszonych klosow zboz...

Gość tylko wzrost nie pasuje
niestety mam 162:(

Gość marzyciello
opisalem atrybuty zewnetrzne bo one wiele mowia o wnetrzu..

a ja 170 cm i jestem szczesliwa;p Jedna rzecz jest ciagle niezmienna, nadal skupiles sie tylko na wygladzie swojego idealu a gdzie wnetrze?

Hoho marzyciello nie badz taki do przodu:D ja z wygladu przypominam aniolka a w srodku mhm xD

Mellygion Szczupła małe piersi krótkie włosy Jak ktorkie wlosy bo to mi raczej przypomina opis mezczyzny^^ no ale o gustach sie nie dyskutuje:P

Jutro dokoncze swoj wywod o typie niewiasty z mych wyobrazen... Dzis czas na dobranoc, wspolny prysznic, a pozniej tak zaniesc taka niewinna istote do lozka, zrobic masaz, opowiedziec bajke kolysanke do snow i utulic bardzo mocno...pobawic sie wlosami, pomiziac po szyi..byc w tej wspolnej ezoterycznej magii chwilii choc raz tej nocy..

30lat 162/57kg 75C wlosy do lopatek ubior z klasa bez wady wzroku

a teraz napisz cos o sobie:)

Gość cierpkacytryna
Mellygion to o piersiach mi się podobało

Gość dfdfdfdfdfdfdf
20-30 lat ok. 170-175 cm najlepiej ok. 60-70 kg, żeby miala czym oddychać i na czym usiąść włosy do pasa, gęste, lekko falowane brunetka pieknie wykrojone usta "kocie" , wyraźne oczy zadbane dłonie z pomalowanymi paznokciami kobiece ubrania, wysokie obcasy subtelna, powsciągliwa, żadna tam rozchichotana lala generalnie coś a'la Monica Bellucci

i brunetka:)

Gość dobrze ze za marzenia nie bija
:D zobaczycie jak brutalna okaze sie rzeczywistosc, a najgorsze jest to, ze zdacie sobie z tego sprawe dopiero po ślubie:P

Ja: 19lat 160cm 56kg, 75C, piwne oczy, włosy kasztanowe pod łopatki-proste ubiór: spódniczki takie do kolan + obcasy (max 6cm)-elegancko Pasowałabym komuś? :)

Gość wermut jowialny
przede wszystkim długie i gęste (nie lubię takich trzech włosków na krzyż) włosy, kolor obojętny nie za chuda, chudość jest dla mnie aseksualna, nie ma przyjemności w przytulaniu kogoś kto wygląda jakby miał się za chwilę złamać ładna buźka to podstawa - lekki makijażyk tez lubię no i podobają mi się takie różne typowo kobiece dodatki - biżuteria, pomalowane paznokietki, obcasy, itd dziewczyna musi mieć poczucie humoru, taki typ co konie można z nią kraść, obalić tanie winko nad jeziorem, ale też zabrać na kurs tańca :D

75C to biuścik :) Tak mi jakos odbilo ze ostatnio tylko spodniczki kupuje i eleganckie bluzki :) no i buciki na obcasie ;) Pozdrawiem Wszystkich :) i życzę erotycznych snów - oczywiście

Lat 18, Wzrost 168 Nie za szczupła,ma na czym usiąść;) Brunetka, Oczy szare, włosy do łopatek Ciemniejsza karnacja Marzycielka,romantyczna dusza.