Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefddf

czy Wam też faceci w sklepach drzwi otwierają?

Polecane posty

Gość fefddf

i je za Wami zamykają?:D:D

Gość fefddf
tak :D tacy którzy Ci się przyglądają, a później sa wielce uprzejmi :P

Gość no ja pamiętam jak kiedyś
chciał wejść przede mną jakiś chłopak, ale dostał zjebę od kompletnie pijanego i zataczającego się sklepowego żula który na niego ryknął: "gdzie chuju jebany leziesz, pani przodem!" otworzył mi drzwi i chyba się chciał ukłonić ale miał już problemy z powrotnym wyprostowaniem

Gość fefddf
:D:D:D Taa, ale mnie to trochę peszy :P Albo jak mówią mi głośno dzień dobry i dowidzenia i się kłaniają :D

mnie często otwierają ,ale nie uważam żeby to jakiś wyznacznik ,że się komuś podobamy jeśli o to wam chodzi..Po prostu taki jest zwyczaj że wypada przepuscic kobietę w drzwiach. Tak samo smieszy mnie to,że niektore dziewczyny myślą ,że jak ich ktos przepuścil na przejściu to juz uznal je za piekne ;D mnie tez często przepuszczają ,ale co z tego? Ostatnio jechalam z taksówkarzem to się śmiał bo przepuścił ł takie laski , które się na przejściu usmiechały do niego ,a on je przepuścił z grzeczności :D

Gość też mnie przepuszczają
i na ulicy i w sklepach i jak wsiadam do autobusu ale właśnie nie myslę jak większość dup że im się podobam tylko że śa dobrze wychowani.