Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorina25

nie wytrzymam juz nerwowo!!!!ciagle posadza mnie o zdrade!!!

Polecane posty

Gość dorina25
Zostawil?On mnie tak zostawia od roku mniej wiecej raz w tygodniu.Jutro bedzie mnie blagal o spotkanie.Mowiac szczerze nie mam juz ochoty czytac ciagle tych samych wiadomosci,on sie nie zmieni,zadne rozmowy nie skutkuja.

to tobie zalezy bardziej... ja bym napisal, ze od x lat jestem z tym i tym i przyprawiam ci rogi :) ciao

Gość dorina25
hmmmmmm.......u mnie jest tak samo!jak widzi ze bylam u fryzjera czy kosmetyczki to oczywiscie,spotkalam sie z innym.jak nie mam ochoty na seks to tylko dlatego,ze wczesniej zrobilam to z pewnoscia z calym batalionem wojskowym!chcialabym odejsc ale ja go kocham a on mi wcale nie ulatwia tego,bo sam tez nie chce mnie zostawic.kiedy przestaje sie do niego odzywac,odbierac telefon,odpisywac,pisze mi,ze jednak mial racje,ze byl ktos inny skoro tak szybko o nim zapomnialam.

kochasz? ?????? powiedz jak to jest? kochasz bo..... kochasz za.......wytłumacz mi to ,

Gość dorina25
Przed nim mialam tylko jednego chlopaka,on jest pierwszym z ktorym uprawiam seks oralny z pierwszym byl tylko klasyczny.Na poczatku w ogole nie wiedzialam nawet jak sie do tego zabrac.Ostatnio uslyszalam komentarz,ze jestem taka dobra w te klocki,ze z zadna nie bylo mu tak jak ze mna i ze absolutnie nie wierzy,ze zadnemu wczesniej nie robilam,bo zeby miec taka wprawe potrzeba duzego doswiadczenia!

Gość dorina25
To nie jest tak,ze zawsze sie klcimy,sa dni kiedy uklada sie wszystko dobrze,kiedy naprawde jest na ze soba dobrze.czesto przeprasza,mowi,ze on naprawde tak nie mysli,ze wie,ze jestem szanujaca sie dziewczyna,a potem wszystko na nowo! Moj pierwszy chlopak w ogole nie byl o mnie zazdrosny,przynajmniej tego nie okazywal,az czasem myslalam,ze nie podobam mu sie,ze moze nie kocha mnie szczerze.Ba!nawet sama probowalam wywolac zazdrosc i nic!To teraz Bog mnie pokaral,chcialam zazdrosci,wiec mam i to taka,ktorej juz chyba dluzej nie znose!

Gość zostaw go przecież
z nim to nie życie, to męczarnia! Poza tym naprewno Cię zdradził - nie wiesz w ten wiatr co przywiał blond włos do samochodu

Gość A moze on po prostu chce
sie ciebie pozbyc i dlatego tak sobie pozwala? Albo juz wie , ze ty zrobisz wszystko , zeby za niego wyjsc wiec moze ci skakac po glowie? Czy malzenstwo z zagraniczniakiem naprawde jest az tyle dla ciebie warte?