Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaderka

Pojawienie sie zakoli - gdy facet przestaje byc mezczyzna

Polecane posty

Gość Janek uv
Ja się urodziłem z dużymi zakolami i ciągle są takie same. Nic nie lysieje. Mam 35 lat i nie wiem przeszczepisac włosy z tylu na przud?

Gość gość
"na przud" se słownik kupić :P

Gość gość
Mojemu wlasnie tak wypadaja wlosy. Pamietam ze jeszcze kilka lat temu nie mial takich zakoli ale obecnie ma juz straszne. Nie pokaze tutaj foty bo nie chce go upubliczniac na forum ale siegaja juz do polowy glowy. I nie piszcie tutaj ze taka uroda i ze nic sie nie da zrobic bo on jest coraz bardziej znerwicowany ;/ Kupuje sobie jakies nie wiadomo co na wlosy. Nie wiem juz ile wydal na takie kosmetyki ale fortune. Byl rowniez na funduszu u lekarza ale nic mu konkretnego nie doradzil. No i co dalej robic

Gość gość
Jak sie dalej bedzie tak sam leczyl na wlasna rekę to za duzo nie wyleczy. Przeciez to ie ma sensu bo zwykle problem jest wewnatrz. Moj obecnie chodzi na terapie lysienia a swego czasu bylo rowniez zle ( zastanawial sie nawet nad przeszczepem wlosow co mu skutecnzie wyperswadowalam bo na to na pewno nie mielibysmy kasy). Chodzi do kiniki w Gdansku na Sklodowskiej. Efekty juz pierwsze widac bo wlosy w miejscach w ktorych ich nie bylo zaczynaja odrastac.

Gość gość
o ! Jestesmy z pomorskiego. Wprawdzie nie z gdanska ale moglby zawsze dojechac. Rozumiem ze to prywatna klinika? Ja rowniez mu mowie ze te wszystkie wcierki i kosmetyki to glownie jest reklama i tak naprawde dzialania nie maja zadnego ale wiesz jak to jest. Ciagle cos nowego wyszukuje i kupuje ;/ na jakiej terapii jest twoj?

Gość gość
Jest to leczenie dermapenem. Z tego co mi odpowiadal to lekarza z pomoca takiego malego urzadenia podaje mu za pomoca nakluc srodek , który odzywia cebulki wlosowe i dzieki temu wlosy zaczynaja rosnac. Ale moglam cos pomylic. Poza tym tych terapii jest naprawde wiele i kazda powinna byc dobrana do konkretnej osoby. Lekarz musialby go przebadac. Zrobic na przykład trichogram

Gość gość
masz racje To samo mu mowie. Co to jest ten trichogram? I dasz moze jakis kontakt? Ta klinika o której tutaj psizesz ma jakas strone www?

Gość gość
tak. Maja. Tutaj łap: http://clinicadermatologica.pl/ . Sa tutaj opisane sposoy leczenia jakie maja tk wiec mozesz mu pokazac. Niech sobie poczyta, Trichogram to jedno z podstawowych badan w lysieniu. Jest to analiza wlosa.

Gość gość
Mój ukochany ma podobny problem (zakola), dlatego zakasałam rękawy i zaczęłam działać. Mało jest informacji na ten temat w Internecie, dlatego zaczęłam zapisywać wszystko i wstawiać zdjęcia rezultatów na stronie: http://www.absaloma.pl/?p=1 zobacz, może warto wypróbować coś z czego i mój partner korzysta, bo są rezultaty ;)

Gość Mateusz

Ja miałem bardzo widoczne zakola a mam 27 lat i dlatego zdecydowałem sie na zabieg przeszczepu włosów metoda FUE. Zabieg był robiony pod znieczuleniem miejcowym i efekty całkowiet były u mnie widoczne po 7 mś. Teraz tam gdzie nie miałem włosów odrosły mi nowe , a w miejscach gdzie był pobrany włosek nie mam zadnych blizn. Zabieg wykonywał u dr Tomasza Mierzwińskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie i polecam